Skip to content

Bericht van de HVBS bestuurstafel nr 7

VAN DE BESTUURSTAFEL nr. 7

Bunschoten, 3 mei 2019

Het mag wel weer eens een nieuw bericht van de bestuurstafel. Er gebeurt zeker het e.e.a. bij HVBS en dat mag wel weer eens worden gedeeld met onze leden. Tenslotte gaat niet alles vanzelf en als je niks hoort dan zou je dat denken. Er wordt steeds meer gedaan door de HVBS vrijwilligers. Bij de rooien en de blauwen wordt ook altijd melding gemaakt dat de clubs zo groot kunnen zijn omdat er zoveel vrijwilligers actief zijn. Dat geldt bij HVBS evenzo. Ofwel HVBS is net zo groot als de inzet van zijn vrijwilligers. Hierna lees je o.a. hun inzet.

Inmiddels hebben we het zaalseizoen afgesloten en trainen en spelen we weer buiten. We hebben weer een mooi zaalseizoen achter de rug met zelfs 4 jeugdteams kampioen. Dames 1 werd door veel goede wedstrijden onder de bezielende leiding van onze nieuwe trainers Eric Reumer en Rob Arnoldus fraai gedeeld 3e in de landelijke hoofdklasse B. Vooral de laatste thuiswedstrijd tegen Lettele speelden de Dames een geweldige wedstrijd met veel inzet, een fanatieke verdediging en verrassende aanvallende acties. Het bleef lang spannend en de vele supporters werden getrakteerd op een heerlijke handbalwedstrijd. Tot slot, alle trainers, coaches, begeleiders, chauffeurs, tijdwaarnemers en scheidsrechters bedankt voor jullie inzet.

In maart jongsleden werd er door dames 1 de tweede jeugdclinic van dit seizoen gegeven en hebben diverse vrijwilligers voor de regio F teams in Bunschoten een toernooi georganiseerd. Deze organisatie was nieuw voor ze. Maar het verliep prima. De ervaring nemen ze mee naar volgend seizoen. Bedankt.

Er zijn 2 prachtige solide mini doeltjes door Tom Nieborg gemaakt. Fraai in blauw/gele kleuren geschilderd door onze sponsor Ad Kok Schilderwerken. Onze dank is groot.

Dan is het plots eind april en dan is daar ineens het jaarlijkse HVBS jeugdkamp. Hoe lang wordt dit al georganiseerd. Wij denken, dat degene die het nu organiseren zelf als jongste lid ooit met het jeugdkamp kennis hebben gemaakt. Omdat dit al een hele generatie of langer loopt is het daarom ook niet weg te denken in een HVBS leven. Ook dit jaar hebben velen de organisatie weer spontaan en met nostalgie opgepakt en geven dit weer door aan onze jeugd en die geven het vast weer door aan de volgende jeugd. Handballen is leuk maar zonder deze verenigingsactiviteit wordt het saai bij
HVBS. SUPER geregeld vrijwilligers.

Na een oriënterende fase en een gedegen voorbereiding heeft HVBS nu een heuse TECHNISCHE COMMISSIE . Een geweldig compliment voor de oprichters en initiatiefnemer Bob Meester. Deze oprichters hebben allen een HVBS hart en zij
hebben een technisch beleidsplan geschreven dat lijnen en handvatten geeft hoe HVBS wil handballen. Met plezier, attractief, betrokken, sportief en respect. Alle teams krijgen een TC lid die hun team begeleidt met het technisch beleidsplan als basis en leidraad.

Volgens dit plan wordt er gewerkt aan betrokkenheid, sportiviteit, respect en handbalvaardigheden. Opbouwend van de jongste jeugd tot en met dames 1. Het klinkt ambitieus en dat is het ook. Er komt zo lijn in de vereniging en dat geeft duidelijkheid en bovenal verwachten we, dat het handbal op een hoger niveau komt. We starten er het aanstaande seizoen mee en zullen het de komende jaren verder uitbouwen. Een mooie toekomst voor HVBS. Laten we met zijn allen het plan volgen en de ervaring van de TC leden gebruiken.

Op 10 juni 2e Pinksterdag staat weer ons gezellige BVF toernooi voor de deur. Van den Hoogen Engineering ondersteunt dit jaar ons toernooi graag met een sponsoring en is naamgever van het toernooi. Neem je buren, vrienden en familie mee en schrijf je in voor 27 mei. Gezellig.

Er worden al weer voorbereidingen getroffen voor teams die het volgend seizoen toe zijn aan een nieuwe teamuitrusting. Sportcafé De Kuil en De Bunte Vastgoed hebben hun sponsoring van team B1 met 3 jaar verlengd. Ook is er een teamsponsor gevonden voor het volgend seizoen te starten nieuwe team E. Sponsor: GH-Muijs Bouw.

Nog meer sponsornieuws. Ook onze handbalvelden stralen een steeds actiever HVBS uit. Dankzij acquisitie van Christiaan Kooloos hebben we er 6 bordsponsors bij gekregen op onze handbalvelden op De Vinken. De borden zijn gesponsord door:
– Vedder Infra Management
– De Bunte Vastgoed
– A.J. Huijgen en Zn transport
– Onderhoudsbedrijf Huijgen
– Kooloos Zon en Huis
– WK creatieve communicatie
Er is plaats voor nog meer borden. Neem contact op met de sponsorcommissie 06-18643210

Dan nog een laatste voor alle HVBS vrijwilligers. Noteer in je agenda za 15 juni as. HVBS vrijwilligersavond. Een heerlijke BBQ.

Het bestuur

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken