Ga naar hoofdinhoud

Bericht van de HVBS bestuurstafel nr 3

Bunschoten, 6 maart 2018

Nog een maandje in de zaal en dan gaan we na de Pasen ( 1 en 2 april) alweer naar buiten. Op 3 april is de eerste buitentraining.

Over naar buiten gesproken. Heeft iemand nog interesse in een mooi reclamebord. Voor € 150 per jaar hangen wij een bord op met zicht aan voor en achterzijde (ook vanaf het parkeerterrein). Kosten van het bord voor HVBS. Tel 06-18643210, mail awvank@gmail.com.

Op 13 januari jl. is het wederom geslaagde 29e KOOPMAN BRANDPREVENTIE Schoolhandbaltoernooi 2018 gehouden. Alle vrijwilligers die hierbij hebben geholpen. BEDANKT! De LOS TV ( Fake) heeft er een dynamische video van gemaakt. Leuk om nog eens te kijken via www.hvbs.nl onder de tab toernooien.

Wij zijn blij dat Tessa Nieborg de vacante secretaris plek binnen het bestuur in januari jl. op zich heeft genomen en wensen haar veel succes. Tot de jaarvergadering in sept/okt als interim in welke vergadering zij verkiesbaar is.

Na ruim 9 jr gaat Albertine Nagel in sept/okt stoppen met de ledenadministratie van HVBS. Albertine zou het heel fijn vinden als ze nog iemand kan inwerken met de afmeldingen en inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2018/2019. Wie wil het stokje van Albertine over nemen?

Op 22 januari is er een ouderavond geweest, waarin Peter Apon het Jeugdhandbal Nieuwe stijl en het scheidsrechteren hiervan op een vlotte en prima manier nog eens heeft uitgelegd. Op 13 februari heeft Peter via een jeugd trainingswedstrijd nog uitleg gegeven. Heeft het je interesse gewekt om te gaan jeugdscheidsrechteren meldt je dan nu aan bij hvbs@wedstrijdsecretariaat.nl. JE HULP IS KEIHARD NODIG. Fluit een keer samen met een ervaren scheids..

Voor antwoord op veel vragen rondom jeugdhandbal kijk op www.hvbs.nl onder Club-/NHV info / NHV

De huidige inschrijvingsprocedure als nieuw lid is enigszins gewijzigd. De kreet “ ledenstop” voor jeugdleden verdwijnt. Iedereen kan lid worden van HVBS. Wel is er voor jeugdleden een wachtlijst/ reserveringlijst aangemaakt. Nieuwe aanmeldingen komen eerst op deze wachtlijst te staan. Zodra er een plek beschikbaar komt binnen een team, wordt dat doorgegeven aan de wachtlijst coördinator. Hij of zij zal via e-mail contact opnemen met degene die bovenaan de wachtlijst staat in de desbetreffende categorie. Soms kan een nieuw lid direct worden ingeschreven en soms kan dat pas een volgend seizoen na de nieuwe teamindelingen. Een nieuw jeugdlid wier ouder of verzorgende zich beschikbaar stelt als coach, trainer of scheidsrechter heeft voorrang op inschrijving als nieuw lid op de overige inschrijvingen.

Ze zeggen wel eens, wie de jeugd heeft de toekomst. Maar is dat zo bij HVBS. Ja we hebben gelukkig veel jeugd in alle categorieën. Daar zijn we als bestuur en hopelijk iedere HVBS-er trots op. Maar of onze jeugd en HVBS wel toekomst heeft is zeer de vraag. Nog steeds is er een schrijnend gebrek aan scheidsrechters, trainers en coaches. Willen we met zijn allen naar de toekomst kijken dat moeten we wel een stukje tijd voor HVBS vrij maken en niet teveel naar anderen wijzen.

Op 7 april a.s. organiseert HVBS via Astrid Schaap en Marloes de Graaf een F-jeugd toernooi (7 – 8 jarige) in sporthal De KUIL. Zaal open om 9.00 uur. Start toernooi 9.30 uur. Prijsuitreiking 11.30 uur. Op het toernooi hebben ingeschreven LHV, Wasmeer, Harderwijk en HVBS. Totaal 8 teams. Wil je helpen met opbouwen/ afbreken/ fluiten/scores bijhouden, meld je dan nu aan op hvbsastridschaap@gmail.com. Het wordt vast een gezellige ochtend met de jongste jeugd.

Het bestuur

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken