Ga naar hoofdinhoud

Bericht van de HVBS bestuurstafel – aug 2022

Beste leden van HVBS,

De vakantie zit er alweer bijna op en dus gaat ook het handbalseizoen weer van start. In deze e-mail enige informatie voor de start van het nieuwe seizoen:

Trainingstijden
DS1 en DS2 zijn alweer gestart met trainen. Volgende week gaan de velden op De Vinken weer open en mogen alle jeugdteams dus weer trainen vanaf dinsdag 23 augustus. Jouw trainer zal contact met jou opnemen wanneer de trainingen starten! Deze trainingstijden gelden tot in ieder geval 1 oktober. Bij wijzigingen zullen de trainers/coaches dit horen en/of zal dit opnieuw worden gecommuniceerd via een nieuwsbrief.

Wedstrijden
De eerste wedstrijden (enkele DMW-teams nagelaten) zullen weer plaatsvinden op zaterdag 3 september. Check de Handbal-app voor het programma!

Bij thuiswedstrijden (veld) kan worden omgekleed bij één van de verenigingen (vaak Rugby) op de Vinken. Dit wordt in de week voorafgaand aan de wedstrijden gecommuniceerd. Tijdens trainingen graag thuis omkleden en douchen.

Verwachtingen aan (ouders van) onze leden
Het lijkt vanzelfsprekend, maar toch merken wij nog wel eens dat er bij teams het nodige niet duidelijk is. Daarom verwachten wij bij teams het volgende:

– Er wordt NOOIT een wedstrijd afgezegd. De boete van het NHV voor het afzeggen van een wedstrijd komt voor de rekening van het gehele team, inclusief een eventuele boete vanuit het bestuur van HVBS. Mocht jouw team te weinig spelers hebben? Meldt dit dan op tijd (twee weken) bij het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@hvbs.nl), dan kunnen wij wellicht nog wat regelen.
– Bij afwezigheid bij trainingen wordt dit tijdig aan de trainer gemeld.
– Elke speler (of ouder van) rijdt om toerbeurten naar uitwedstrijden. Men rijdt niet altijd de meest dichtbij zijnde wedstrijd, maar verdeelt de kilometers eerlijk en in overleg.
– Bij elk team (uitzondering DS1/DS2) wordt er om toerbeurten de kleding gewassen.

Wij zijn de vereniging HVBS met z’n allen! We hebben dus ook zoveel mogelijk hulp nodig bij velddienst, commissies en andere activiteiten. Zet je dus ook in voor onze club! Meld je dan aan bij een van onze bestuursleden of mail naar clubgevoel@hvbs.nl!

Kleding
Ook dit jaar hebben wij voor alle teams sponsoren voor de kleding weten te vinden. Wij zijn de kledingcommissie en sponsorcommissie erg dankbaar dat alles voor het aankomende jaar weer compleet is. De kleding zal door de kledingcommissie aan de trainers/coaches worden uitgedeeld.
Wij willen al onze leden vragen om goed met de kleding om te gaan en er voor te zorgen dat deze zo goed als mogelijk blijft.

Contract met Van Duinkerken
HVBS heeft haar contract met Hummel (Deventrade) en Van Duinkerken Nijkerk deze zomer met drie jaar verlengd. Bij deze verlenging hoort een nieuwe kledinglijn. Alle teams die dus nieuwe tenues krijgen, krijgen deze nieuwe kledinglijn. Binnenkort zal op onze social media dit tenue uitgebreid worden gepresenteerd. Het is echter nu al te zien in onze webshop: https://clubs.deventrade.com/nl/hvbs/clubcollectie

Wist je dat je via de webshop 10% korting kan krijgen op alle sportkleding die je koopt? En dat HVBS ook nog eens 10% van jouw aankoop als sponsoring krijgt? Dus als je sportkleding nodig hebt, koop het via onze webshop!

Instuif
Op zaterdag 24 september organiseren wij op De Vinken een instuif voor de jongste handbalfanaten! Van 09:00 tot 10:00 uur zijn alle 4 tot 7-jarigen welkom, van 11:00 tot 12:00 uur alle 8 tot 11-jarigen. Wil jouw broertje/zusje/kind/neefje/nichtje/kleinkind/buurjongen/buurmeisje/klasgenoot/iemand anders ook eens kennis maken met handbal? Maak ze attent op deze dag, waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met het handbal!

Vragen en/of aanmelden via bestuur@hvbs.nl
Meer informatie is binnenkort te vinden op onze Facebook en Instagram pagina’s!

Vertrouwenscontactpersoon
Hoewel we van harte hopen dat ze niet vaak nodig is en er gewoon lekker gehandbald kan worden, willen wij in het bijzonder nog aangeven dat HVBS al jaren een vertrouwenspersoon heeft in de persoon van Els de Groot. Je kan haar bereiken via vcp@hvbs.nl en 06-53459442.

Algemene informatie
Wij willen jullie nog wijzen op de volgende pagina’s op onze website:

Contactpagina: https://www.hvbs.nl/contact/
Gedragsregels: https://www.hvbs.nl/clubinfo/gedragsregels-en-gedragscode-hvbs/
Instagram: https://instagram.com/hvbshandbal

Tot slot
Wij willen al onze leden een sportief, leuk en fijn handbalseizoen 2022-2023 wensen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur HVBS

Vragen: bestuur@hvbs.nl

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken