Skip to content

2023-11-18 | HVBS DS1 – Zwartwoud/ Kwiek DS2 | 25-20

Eerste thuisoverwinning een feit voor HVBS

HVBS heeft na de eerste overwinning vorige week tegen hekkensluiter Westsite ook direct haar volgende twee punten gepakt. Thuis tegen het sterk geachte Kwiek 2 werd terecht gewonnen met 25-20.
In de eerste helft startte HVBS erg sterk en kwam het team binnen no-time op 6-1. Kwiek zette al gauw haar time-out in en stelde daarna een beetje orde op zaken, maar kwam niet langszij. De tegenstander uit Raalte kwam terug tot een verschil van twee doelpunten, maar verslapte aan het eind van de eerste helft weer. HVBS kon uitlopen tot een 14-10 ruststand.
In de tweede helft begon Kwiek sterk. Een tussenstand van 17-15 baarde de Spakenburgse supporters toch enigszins zorgen, maar al gauw wisten de dames in het blauw de voorsprong weer uit te bouwen. Bij een tussenstand van 25-17 was het gat echt geslagen. Uiteindelijk kwam Kwiek nog terug tot 25-20, maar toen had HVBS al lang en breed de zekerheid over de twee punten.
Door deze overwinning staat HVBS nu op de veilige 14e plaats in de competitie. Volgende week spelen de Spakenburgers tegen Quintus 2, de nummer 13 op de ranglijst. Hopelijk kunnen de dames tegen een versterkt Quintus – Quintus 1 is vrij – wederom stunten, aanvang is om 19:00 in Kwintsheul.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken