Team sponsors

Alle berichten van HVBS/Fidelitas

11mei 22

Corinne van den Brom benoemd tot lid van verdienste

Corinne van den Brom benoemd tot lid van verdienste
Afgelopen zaterdag 8 mei, speelde Corinne van den Brom na een handbalcarrière van 40 jaar haar laatste wedstrijd. Corinne heeft ruim 20 jaar gespeeld in dames 1 en speelde de laatste 7 jaar in het combiteam.
Corinne is binnen de vereniging altijd iemand geweest die zich hard maakte voor HVBS. Het trainen van jeugd, fluiten van wedstrijden en organiseren van evenementen zijn slechts voorbeelden van taken die zij op zich nam.
Ook was zij een aantal jaren onderdeel van de TC toen deze startte en bouwde met de toenmalige TC aan een goede basis voor de toekomst.
Het bestuur heeft daarom besloten dat dit alles reden genoeg was om Corinne te benoemen tot lid van verdienste. Een titel voor iemand met enorme inzet en hart voor de club.
Corinne,
namens heel HVBS bedankt!
Bestuur HVBS
Lees hele bericht
08jul 19

Sponsornieuws juli 2019

De afgelopen week werd door HVBS een mooie sponsorafspraak gemaakt met Fish Partners.
Fish Partners is de komende 3 jaar diamantsponsor van HVBS.
Daarnaast gaat Fish Partners een jeugdteam en een seniorenteam sponsoren. De een na jongste jeugd HVBS E2 + de HVBS DS2 combi.
Wij zijn zeer blij dat dit mooie bedrijf ook bij HVBS sponsor is geworden.

Eerder werd ook GH-Muijs Bouw voor de komende 3 seizoenen teamsponsor van ons nieuwe team E2 en verlengde Fulmen Accu’s zijn teamsponsoring van DS2 combi met 3 jaar.

Lees hele bericht