Team sponsoren

06nov 22

2022-11-05 | HCLB DS1 – HVBS DS3 | 21-22

HVBS DS3 met hakken over de sloot
Afgelopen zaterdag 5 november, speelde HVBS dames 3 haar tweede wedstrijd in de tweede klasse. De eerste wedstrijd werd gewonnen van Fidelitas.
Afgelopen seizoen speelden deze dames nog eerste klasse maar er vond verjonging plaats in de teams waardoor ze dit seizoen een klasse lager handballen.
Het was lang geleden dat er voor de competitie naar Baarn gereden moest worden voor een handbalwedstrijd, maar deze zaterdag was het zover.
De laatste herinnering aan deze tegenstander is een oefenwedstrijd vorig jaar in sporthal de Toekomst, welke toen werd verloren. De dames wisten dat ze serieus aan “de bak” moesten.
De openingstreffer was aan de kant van Baarn. HVBS volgde snel met een mooie treffer van Roos van Dijk, die overigens de hele wedstrijd goed op schot was. De stand ging gelijk op, waardoor het na 15 minuten 6-6 gelijk stond. Met o.a. mooie goals van Windy van Rossum, een break-out van Daphne Schouten en een knappe goal vanaf de cirkel van Chrissie Rijkhoek, ging HVBS rusten met een voorsprong: 9-13.

Coach Corinne van de Brom was in de rust duidelijk: Zo doorgaan! Het gaat lekker.
Helaas werd daar niet direct gehoor aan gegeven. Baarn scoorde gelijk na rust 2 doelpunten, waardoor de voorsprong kleiner werd. HVBS had even de tijd nodig om de focus weer te vinden. De inzet en vechtlust waren er zeker!
Verdedigend werd de draad weer opgepakt en stond HVBS zijn mannetje. Dit zorgde ervoor dat de voorsprong weer uitgebouwd kon worden naar 16-20.
Toch werd het weer spannend. De stand was met nog een paar minuten te spelen gelijk. HVBS scoorde en kwam op 21-22 voorsprong. Baarn kreeg nog een keer de kans de stand gelijk te trekken.
Het was even bikkelen in de verdediging maar door een mooie stop van keepster Maud ter Haar kwam Baarn niet tot scoren.
HVBS kon hierdoor de laatste secondes rustig uitspelen en won deze wedstrijd met 21-22.

Doelpuntenmakers:
Roos van Dijk 10 (4 penalty’s)
Windy van Rossum 5
Sandra ter Hoeven 2
Chrissie Rijkhoek 2
Daphne Schouten 1
Femke Intema 1

Lees hele bericht
11mei 22

Corinne van den Brom benoemd tot lid van verdienste

Corinne van den Brom benoemd tot lid van verdienste
Afgelopen zaterdag 8 mei, speelde Corinne van den Brom na een handbalcarrière van 40 jaar haar laatste wedstrijd. Corinne heeft ruim 20 jaar gespeeld in dames 1 en speelde de laatste 7 jaar in het combiteam.
Corinne is binnen de vereniging altijd iemand geweest die zich hard maakte voor HVBS. Het trainen van jeugd, fluiten van wedstrijden en organiseren van evenementen zijn slechts voorbeelden van taken die zij op zich nam.
Ook was zij een aantal jaren onderdeel van de TC toen deze startte en bouwde met de toenmalige TC aan een goede basis voor de toekomst.
Het bestuur heeft daarom besloten dat dit alles reden genoeg was om Corinne te benoemen tot lid van verdienste. Een titel voor iemand met enorme inzet en hart voor de club.
Corinne,
namens heel HVBS bedankt!
Bestuur HVBS
Lees hele bericht
08jul 19

Sponsornieuws juli 2019

De afgelopen week werd door HVBS een mooie sponsorafspraak gemaakt met Fish Partners.
Fish Partners is de komende 3 jaar diamantsponsor van HVBS.
Daarnaast gaat Fish Partners een jeugdteam en een seniorenteam sponsoren. De een na jongste jeugd HVBS E2 + de HVBS DS2 combi.
Wij zijn zeer blij dat dit mooie bedrijf ook bij HVBS sponsor is geworden.

Eerder werd ook GH-Muijs Bouw voor de komende 3 seizoenen teamsponsor van ons nieuwe team E2 en verlengde Fulmen Accu’s zijn teamsponsoring van DS2 combi met 3 jaar.

Lees hele bericht