C1

Team sponsor

Alle berichten van de C1

11jul 19

Sponsornieuws team D1 Kooloos Zon & Huis en team C1 Lentink Accountants

Bij de aanschaf voor het nieuwe seizoen van nieuwe teamuitrusting voor team D1 is Kooloos Zon en Huis de nieuwe teamsponsor geworden van dit team.

Wij bedanken LUV die de afgelopen 3 jaar dit team heeft gesponsord.
Na een korte bliksem actie werd voor de nieuwe teamuitrusting van de C1 ook een nieuwe teamsponsor gevonden. Lentink accountants is de komende 3 jr de trotse sponsor van de C1. De meiden zijn er heel blij mee.
Lees hele bericht
26mrt 17

C1 meiden zaalkampioen 2016/2017

Van harte gefeliciteerd meiden! Na afloop lekker genieten van een patatje, gesponserd door de Kuil. Vandaag kwamen de felicitaties binnen van de nr. 2 van de poule. Erg attent. Die kunnen jullie in je zak steken! 

Lees hele bericht
24mrt 15

2015-03-21 | Meisjes C1 Kampioen

kampioensfoto_C1_20150321
Staand v.l.n.r. Astrid Schaap (coach), Sanne Bos, Ilse Hop, Demi de Graaf, Kim de Jong, May-Britt Verhoef, Anna de Jong en Esther Koelewijn (trainer). Zittend v.l.n.r. Eva ter Haar, Naomi Hartog, Eva Beukers en Aniek de Graaf
De meiden van het C1-team moesten zaterdag om 10.00 uur in Hoofddorp tegen Lotus spelen. Er moest gewonnen worden, want HVBS stond slechts 1 punt boven nummer twee. De eerste helft ging moeizaam en bij de rust had HVBS een hele kleine voorsprong 2-3. De tweede helft ging beter en de HVBS-meiden toonden meer pit. Het werd uiteindelijk 6-10 voor HVBS en daardoor werd de C1 kampioen.

Lees hele bericht
11mei 14

meiden C1 kampioen!

DSC_0086_1600
Op de foto v.l.n.r. Astrid Schaap-Beukers(coach), Eva ter Haar, Demi de Graaf, Kim de Jong, Marit Schaap, May-Britt Verhoef, Sita Overwijk, Anna de Jong, Aniek de Graaf, Naomi Hartog.

Ze moesten al vroeg handballen gisteren in de regen en Dirk ter Haar ( vader van Eva ) was de invalcoach.
Het was een ruime overwinning op Succes Schoonmaak. met rust was het al 5-21 en ze wonnen met een eindstand van 5-34
Ze hebben nog nooit zoveel doelpunten gescoord…
Omdat ze zo vroeg moesten spelen, zijn we om 19 uur bij elkaar gekomen op de Vinken, alwaar de dames een medaille ontvingen van Jelleke.
Daarna mochten we van onze sponsor FishPartners een patatje eten bij de Kuil…en tja, dat gaat er altijd wel in ! Gezellig !!

Dit team dat ook zaalkampioen werd, heeft het in de 2e helft van de veldcompetitie ook fantastisch gedaan.

gr. Astrid

Lees hele bericht
17mrt 14

meiden C1 kampioen!

Zaterdag werden de C-meiden kampioen met een 18-14 overwinning op Celeritas. Fantastisch gedaan meiden!

Op de foto: staand v.l.n.r.: Demi de Graaf, Marit Schaap, Sita Overwijk, Kim de Jong, May-Britt Verhoef, Eva ter Haar, Aniek de Graaf, Anna de Jong zittend: Naomi Hartog
Op de foto: staand v.l.n.r.: Demi de Graaf, Marit Schaap, Sita Overwijk, Kim de Jong, May-Britt Verhoef, Eva ter Haar, Aniek de Graaf, Anna de Jong
zittend: Naomi Hartog
Lees hele bericht