Ga naar hoofdinhoud

Week van de Scheidsrechter 4 t/m 12 oktober 2014

Beste handbalvrienden,

Handballen doen we samen en samen willen wij een prettig en veilig sportklimaat. Een handbalwedstrijd kan niet zonder scheidsrechter, dat weten we allemaal. Alleen wordt de scheidsrechter nog te vaak vergeten als het om waardering gaat. Dus gaan we alle scheidsrechters extra aandacht geven in de week van de scheidsrechter! Deze speciale week is van 4 t/m 12 oktober. In deze week geven we samen met de handbalverenigingen aandacht aan scheidsrechters met bijvoorbeeld het organiseren van “scheidsrechterscafés” in alle regio’s, waar alle scheidsrechters voor uitgenodigd worden.

Heb jij met jouw team een leuk idee om de scheidsrechter in het zonnetje te zetten? Laat het ons weten! Je maakt dan ook kans op leuke prijzen voor je team!

Opdracht voor het team:
Bedenk met je team een leuke, originele en positieve actie rond jouw wedstrijd tussen 4 en 12 oktober om respect en waardering voor de scheidsrechter(s) te tonen. Maak hiervan een foto of filmpje en een tekst van maximaal 30 woorden. Deze deel je op Facebook (tag ook Handbal Nederland) of Twitter (tag ook @Handbal_NL #handbalscheids2014).

Je kunt je inzending tot uiterlijk zondagavond 12 oktober 2014 insturen. In de week daarop worden de prijswinnaars viaTwitter en Facebook bekend gemaakt.

De prijzen?
1e prijs: Een VIP-arrangement voor je hele team en begeleiding bij de EK-kwalificatiewedstrijd van onze Oranjeheren tegen Noorwegen op zondag 2 november in Almere. Jullie krijgen uitstekende zitplaatsen, een hapje en een drankje en natuurlijk laten wij iedereen weten hoe jullie de scheidsechter(s) in het zonnetje hebben gezet.
2e prijs: Hummel (sport)shirts voor het hele team en begeleiding
3e prijs: Een wedstrijdbal plus een bidonrek voor jouw team

De prijzen zijn leuk, maar het meest belangrijke is natuurlijk dat je laat zien dat jouw team het belangrijk vindt dat er elke wedstrijd weer een scheidsrechter is!

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken