Ga naar hoofdinhoud

Van Duinkerken Sport & kamperen nieuwe kledingleverancier en sponsor van HVBS

Beste leden en ouders van leden,

Met trots presenteerden wij eind oktober jl. onze Club kledinglijn. Deze was tot stand gekomen in samenwerking met Hummel en Sportsfactory in Nijkerk. Helaas trok Sportsfactory zich korte tijd later terug en zijn wij samen met Hummel op zoek gegaan naar een nieuwe kledingleverancier. Deze is gevonden in Van Duinkerken Sport & Kamperen, Arkerpoort 1,3861PS Nijkerk.
Maandag 2 januari jl. werden de kleding- en sponsorovereenkomsten door de 3 partijen getekend.

HISTORIE VAN DUINKERKEN
In het begin van de jaren ’70 maakte de ‘oude’ Jan van Duinkerken van zijn meelschuur een showroom voor caravans. Na meer dan 40 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste overdekte camping- en sportwinkel van Midden-Nederland. Van Duinkerken Rekreatie B.V. biedt naast sportkleding, een brede collectie caravans, tenten, kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor zomer- en wintersporten, wandelsport en kleding.

HET DOEL VAN DE HVBS CLUB KLEDINGLIJN
HVBS vormt door middel van deze Club Kledinglijn als vereniging een eenheid, zowel binnen als buiten de vereniging. Hierdoor kan HVBS zich op een professionele manier naar buiten toe presenteren, wat ook onze sponsoren weer ten goede kan komen.

VAN DUINKERKEN SPORT & KAMPEREN – HVBS CLUB HOOFDLEVERANCIER
Van Duinkerken Sport & Kamperen, Arkerpoort 1 in Nijkerk is onze nieuwe Club hoofdleverancier voor ons HVBS Club tenue en aanvullende kledinglijn.

ALS JE EEN ARTIKEL VAN ONZE HVBS CLUB KLEDINGLIJN KOOPT
Krijg jij als HVBS lid van Van Duinkerken 10% korting, via een speciale kortingspas. op kousen, clubkleding met clublogo, indoorschoenen en andere handbal gerelateerde artikelen aangeschaft bij Van Duinkerken of via de ledenshop. De pas is te verkrijgen bij de receptie in de sport store.

Het artikel kan naar eigen wens, tegen een meerprijs, bedrukt worden met je vaste nummer en/of je naam.
Naast voornoemde 10% korting voor jou ontvangt HVBS, bij aankopen via de ledenshop, van Hummel 6% bonus over deze aankopen. Hiermee sponsor je dus ook je vereniging nog.

Als je een bestelling plaatst in de ledenshop, komt deze binnen bij Hummel/ Deventrade B.V. Onder normale omstandigheden levert Hummel de bestelling binnen 2 werkdagen bij Van Duinkerken af. Waarna het indien gewenst nog moet worden bedrukt.

Veel plezier met het bekijken van de HVBS Club kledinglijn!

Namens het bestuur van HVBS

Kijk in de ledenshop via Link: http://clubs.deventrade.com/nl/hvbs/

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken