Ga naar hoofdinhoud

2014-10-25 | HVBS E1 – Legmeervogels E2 | 11-00

  • E1
Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste wedstrijd van de zaalcompetitie thuis in sporthal de Kuil tegen de E2 van Legmeervogels.
Tijdens het warmlopen, liet de coach van de tegenpartij al weten hoe groot ze ons vond. En dat bleek ook zo te zijn. Want we zijn niet alleen groot, maar we zijn als team ook flink gegroeid.
Het was overigens niet onze beste wedstrijd, want als alles erin was gegaan wat gegooid is, dan zou het wel 20 – 0 zijn geweest.
Meike opende de score, die echt een plaag was voor de Legmeervogels. Isa trouwens ook, want die ging een aantal malen helemaal alleen op de keeper af en wist ook een prachtig doelpunt te scoren.
Een opsteker voor het team was, dat iedereen op het doel heeft gegooid en dat er uitstekend verdedigd is!
De ruststand was 5 – 0 en de eindstand 11 – 0.

lees hieronder het verslag van de tegenstander en bekijk alle foto’s

Verslag van Kim van Zaal:

Vandaag stond Spakenburg op het programma. Ondanks dat we niet echt vroeg op hoefde. Moesten de dames toch nog even wakker worden. Met grote meiden als tegenstanders moesten we hard aan het werk. Het was een beetje rommelig en niet iedere wist zijn plekje te vinden. Toch probeerde we het doel op te zoeken met een paar goed lopende aanvallen. Helaas was de keeper net zo lang als het doel en kregen we de bal niet in de hoekjes. Chanice stond lekker te keepen de eerste helft. Maar kreeg er toch een paar om haar oren. De 2de helft nam Dewi de plek van Chanice over. In de 2de helft waren er veel meer goede aanvallen te zien Jana en Senna probeerde ook het doel op te zoeken. Helaas wilde het niet lukken. Kiki en Marisa en Aleyna stonden Klasse te verdedigen. Nikki keek goed wie er vrij stond.Isa Beau kreeg van haar moeder te horen dat ze haar kamer moest opruimen…waardoor ze de bal net miste. Dewi en Aleyna bedankt voor het meespelen.
Woman of the match:Marisa!!!

Fotografie: Niels van Kesteren

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken