Ga naar hoofdinhoud

2022-10-29 | BDC/LHV DS1 – HVBS DS2 | 29-22

  • DS2

HVBS DS2 ziet verbetering in spel

Op zaterdag 29 oktober vertrok HVBS DS2 voor de derby tegen BDC/LHV. Vol goede moed werd er richting de sporthal ‘De Beukendal’ gegaan om de punten mee naar huis te nemen.

Voor de wedstrijd werden er duidelijke afspraken gemaakt. Er werd een vuurtje aangewakkerd en HVBS DS2 ging met volle energie het veld op. Zo bleek dit ook in de eerste helft. HVBS DS2 speelde de wissels goed en wisten elkaar goed te vinden in het veld. Hierdoor werd er ook van elke positie gescoord. HVBS DS2 ging de rust in met een voorsprong van 12-14.

In de rust gaf de coach aan dat HVBS DS2 hetzelfde moest spelen zoals het de eerste helft heeft gespeeld. De hoeken moesten worden uitverdedigd. HVBS DS2 speelde goed en kon zeker de punten mee naar huis gaan nemen.

In de tweede helft kreeg HVBS DS2 een klein dipje en hierdoor wist BDC/LHV DS1 op voorsprong te komen naar 15-14. Het bleef een nek aan nek race tot de laatste 5 minuten. Uiteindelijk was het de ervaring van BDC/LHV hetgeen wat HVBS DS2 de kop kosten. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 29-22 in het voordeel van BDC/LHV DS1. Ontzettend jammer want deze wedstrijd had zeker gewonnen kunnen worden. Toch ging HVBS DS2 niet helemaal teleurgesteld naar huis, want de jonge en nieuw samengestelde ploeg heeft een enorme verbetering laten zien.

Op zaterdag 12 november staat er weer een wedstrijd op het programma uit tegen Zeeburg.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken