Skip to content

2023-09-30 I HVBS DS1 – DSS DS1 | 19-20

  • DS1

HVBS voelt zich bestolen van twee punten

Afgelopen zaterdag speelde HVBS de wedstrijd tegen DSS. Beide ploegen op nul punten en dus een uitgelezen kans om de eerste punten van het seizoen te gaan pakken. Het spel was echter vanaf het begin erg rommelig. Veel balverlies, vooral aan de zijde van HVBS, zorgde ervoor dat de wedstrijd wel spannend was, maar zeker niet goed. Een magere ruststand van 8-8 was het gevolg.

De tweede helft was het spel van HVBS een stuk beter. De aanvallen liepen soepeler en keepster Jannike van de Vuurst was enorm op stoom en hield bijna elke bal uit het doel. HVBS leek relatief gemakkelijk de eerste punten van het seizoen te gaan pakken, maar hier dachten twee mannen in het paars anders over. HVBS kreeg vanaf een 18-15 voorsprong ongeveer alle beslissingen tegen en stond de laatste 10 minuten zelden met een compleet team in het veld vanwege alle tijdstraffen. DSS maakte  daar dankbaar gebruik van en pakte de punten: 19-20.

Aankomende zaterdag nieuwe kansen voor HVBS. De ploeg gaat op bezoek in Zuid-Limburg bij BFC. Aanvang is 19:00, er zijn nog buskaarten beschikbaar voor de reis hier naartoe.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken