Ga naar hoofdinhoud

2024-01-13 | HVBS DS1 – M.H.V. ’81 DS1 | 25-31

  • DS1

HVBS kan lang mee met gedeeld koploper

De eerste wedstrijd voor de dames van HVBS in 2024 is geëindigd in een kleine nederlaag. Tegen MHV ’81 werd met 25-31 verloren.
De heenwedstrijd eindigde nog in 31-16 voor de ploeg uit Mill, maar deze zaterdag had HVBS veel meer in de melk te brokkelen. De gehele eerste helft kon HVBS mee met de gedeeld koploper en werd er helaas zelfs verzuimd om een voorsprong te pakken. De rust werd ingegaan met een 17-18 ruststand, na een helft met mooi en attractief handbal van beide ploegen.
De tweede helft werd door beide ploegen meer de verdedigende stellingen ingenomen. Er werd weinig meer gescoord en na 50 minuten was de stand 22-24. HVBS probeerde met een alles of niets poging de stand nog minimaal gelijk te brengen, maar dit resulteerde, mede door het spelen zonder keeper, helaas niet in het gewenste resultaat.
MHV ’81 kon hierdoor op het eind nog uitlopen en won terecht maar wel geflatteerd met 25-31.
Aanstaande zaterdag speelt HVBS uit bij Foreholte. In het verre Voorhout wordt pas om 20:45 uur gestart. HVBS hoopt de lijn van deze wedstrijd door te kunnen trekken en wellicht is er dan meer mogelijk tegen suptopper Foreholte.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken