Ga naar hoofdinhoud

2023-09-02 | M.H.V. ’81 DS1 – HVBS DS1 | 31-16

  • DS1

MHV ’81 maatje te groot voor HVBS

Het debuut in de eerste divisie voor HVBS is geëindigd in een ruime nederlaag tegen M.H.V ’81. Op bezoek in Mill had HVBS delen van de wedstrijd kans tegen de ploeg die vorig jaar derde eindigde in de eerste divisie, maar in het geheel was de zelfverklaard titelkandidaat een stuk sterker.
In het begin van de wedstrijd was MHV ‘81 direct een stuk feller en opende de ploeg de score. Jet Steur scoorde bij 2-1 het eerste doelpunt van HVBS in de eerste divisie, maar de ploeg van Bessel Grift had al snel een time-out nodig; door een tussenstand van 9-3. Bij rust was het verschil al wel aardig gemaakt en stond de thuisploeg met 14-7 voor.

In de eerste tien minuten van de tweede helft kon HVBS terugkomen tot een verschil van vijf doelpunten, maar daarna liet de ploeg uit Mill zien dat zij al wat jaartjes langer in de eerste divisie spelen. Na 22-15 wist HVBS weinig potten meer te breken en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 31-16.

Volgende week is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen Foreholte DS1 start de wedstrijd om 19:30 in Sporthal de Stormvogel.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken