Ga naar hoofdinhoud

2023-04-15 | HVBS DS1 – Navique/SVBO DS1 | 30-26

  • DS1
Promovendus HVBS DS1 eindigt het seizoen op een mooie tweede plaats 
Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van het eerste seizoen in de tweede divisie op het programma. De tegenstander was Navique/SVBO die op dat moment nog konden degraderen. Hierdoor was de tegenstander erop gebrand om de twee punten mee naar huis te nemen om degradatie zo te voorkomen.
Voordat de wedstrijd werd gestart mochten de teams van de week op lopen met de dames van HVBS. Hierna ging de wedstrijd van start. HVBS liet meteen aan Navique/SVBO blijken dat hier niets veel te halen. Er werden snelle breaks gelopen en mooie aanvallen waardoor HVBS al snel op een voorsprong van 5-1 kwam te staan. Uiteindelijk werd de ruststand bepaald op 16-8.
In de tweede helft liet Navique/SVBO zien dat zij niet zo maar opgaven en kwamen gevaarlijk in de buurt. In deze fase was het soms wat rommelig aan de kant van HVBS. HVBS rechtte de rug en liet voor het fantastische publiek nog mooie aanvallen zien. Uiteindelijk weet HVBS de wedstrijd te winnen in een stand van 30-26.
Hiermee is het seizoen van HVBS als promovendus in de tweede divisie afgelopen. Het team heeft een knappe prestatie geleverd door als tweede te eindigen. Nu staat HVBS in de wacht om een mogelijke promotie wedstrijd te spelen voor de eerste divisie.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken