Ga naar hoofdinhoud

2019-23-03 | T.V.O. DS1 – HVBS DS1 | 31-20

  • DS1

Dames HVBS dramatisch ten onder bij T.V.O DS1.
Zaterdagavond was het voor de dames van HVBS een wedstrijd om de 3e plaats zeker te stellen. Helaas veranderde dit in een deceptie.
Zeker de afgelopen wedstrijden waar de dames als collectief balden, was dat vanavond niet te bespeuren. Weliswaar startte HVBS aan het begin van de wedstrijd met een voorsprong van 2 doelpunten waarna T.V.O. de aansluitingstreffers scoorde.
Gedurende het eerste gedeelte van de 1e helft en het uitstekende keeperswerk kon HVBS redelijk bij blijven 5-5.
Vanaf dat moment weet T.V.O. uit te lopen van 5-5 naar 10-6. Ondanks dat onze rechterhoekspeelster Marielle van der Horst op schot is in de 1e helft (5x), blijft de achterstand voor HVBS steeds met 3 tot 4 doelpunten. Bij de rust is het dan 13-9.
Ondanks dat trainer Eric Reumer tijdens de rust de dames probeert te motiveren en als collectief wil laten handballen heeft dit geen resultaat in de 2e helft. T.V.O. weet telkens de verdediging van HVBS te doorboren. HVBS blijft achter de feiten aanlopen, er is geen structuur meer in de dekking en ontstaat er ook veel balverlies.
Als je als ploeg in de eerste helft maar 9 doelpunten scoort en in de 2e helft 11 doelpunten, (waarbij Sacha Roelofs 6 maal scoort vanuit de linkerhoek) doet HVBS het in de aanval niet goed en verliezen we de wedstrijd in de dekking.
Vanaf de stand 22-17 komt HVBS niet meer aan het handballen toe. T.V.O. maakt gebruik van snelle tegenaanvallen en loopt dan ook uit naar de eindstand van 31-20

Scoreverloop:
Sacha Roelofs 6
Marielle v/d Horst 6
Jet Steur 4
Marina Heinen-de Jong 2
Naomi Zwaan 1
Denise Zwaan 1

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken