Ga naar hoofdinhoud

2019-09-03 | Pacelli DS1 – HVBS DS1 | 21-20

  • DS1
PACELLI KRUIPT DOOR HET OOG VAN DE NAALD!
Vanavond treden de dames van HVBS aan tegen de dames van Pacelli die de 2e plek innemen op de ranglijst en zeker aanspraak maken op het kampioenschap in de Hoofdklasse.
HVBS moet het vanavond zonder Lieke Prins en Josine van Halteren doen, maar heeft wel de
beschikking over Naomi Zwaan en Nathalie Hopman. De dames zijn naar Zieuwent gereisd met het doel 2 punten mee te nemen naar Spakenburg.
Bij de aanvang van de wedstrijd hadden we niet gerekend op een hele snelle achterstand van 3-0.
Rosemary van Dijk – Koelewijn weet dan vanaf de linker opbouw het 1e doelpunt voor HVBS te scoren 3-1. Ook Pacelli scoort weer 4-1. Pacelli speelt razend snel waar HVBS in de dekking niet direct een antwoord op heeft.
Marina Heinen – de Jong brengt de achterstand terug naar 4-2, maar dan komt Pacelli echt los en loopt uit naar 9-2. Daarna begint ook de dekking van HVBS meer greep te krijgen op de aanvalsstorm van Pacelli en weten door scores van Marina, Rosemary, Sacha en Jet de achterstand te verkleinen naar 10-6.
Bij het ingaan van de rust is de stand dan inmiddels 12-7.
De 2e helft opent Marielle van der Horst vanuit de rechthoek 12-8. Bij de stand van 16-8 gaat het steeds beter met HVBS en komen de dames terug tot 16-11. Dan gaat HVBS echt los en weten
steeds verder in te lopen. HVBS speelt deze periode echt als een collectief en ze weten de score op gelijke hoogte te brengen tot 19-19. Dan slaat het noodlot toe met 2 tijdstraffen waardoor Pacelli toch weer op 2 punten verschil komt 21-19. Vlak voor het eindsignaal brengt Natalie Hopman de uiteindelijke stand op 21-20.
Score verloop:
Marina Heinen – de Jong  8
Rosemary van Dijk – Koelewijn  4
Jet Steur  2
Annet Koelewijn  2
Marielle van der Horst  2
Sacha Roelofs  1
Nathalie Hopman  1
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken