Ga naar hoofdinhoud

2016-04-09 | HVBS DS1 – T.V.O. DS1 | 32-20

  • DS1

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016 stond afgelopen zaterdagavond op het programma tegen het Twentse TVO. Zij stonden 9 punten achter HVBS op de ranglijst en uit werd zeer onterecht verloren met 23-20. Hier werd geloerd op een revanche.

De wedstrijd begon redelijk gelijkwaardig. Tot 15 minuten ging de score gelijk op. Tussenstand 5-5. Hierna namen de meiden van HVBS met gedegen verdedigen en mooi aanvalsspel het heft in handen en liepen gestaag uit naar een ruststand van 17-10. En dat was zeker niet onverdiend. In het doel stond Jannike geweldig te keepen en stopte alleen al in de eerste helft 16 [!] ballen. Uiteindelijk zou ze een stoppercentage van 59% halen. Fantastisch!

In de rust werden de mandarijnen weer gretig genuttigd en werden nog even de puntjes op i gezet.

Direct na rust scoorde TVO twee doelpunten en menigeen dacht dat het beruchte en gevreesde “Spakenburgse kwartiertje” nu zou aanbreken. Niets was minder waar. De befaamde onverzettelijkheid kwam terug in het team en HVBS scoorde 7 keer op rij en liep zo uit naar 24-12 als tussenstand. Hierna was de wedstrijd wel gespeeld en kon er gewerkt worden aan het doelsaldo. Ook TVO had het toen wel gezien en bleef sportief meespelen. Uiteindelijk eindigde deze wedstrijd met een schitterende 32-20 overwinning voor de heldinnen uit het blauwe en rode kamp.

Een sublieme afsluiting van deze competitie en een mooi afscheidscadeau voor de met pensioengaande trainer- coach.

Dit team is dit seizoen werkelijk gegroeid in kracht, doorzettingsvermogen en saamhorigheid.

Deze verslaggever wenst het team veel succes in het volgende seizoen en hopelijk krijgen jullie een goede trainer-coach voor de groep. Succes.

De doelpunten werden gemaakt door:

Annet (1x), Dominique (1x), Liandra [41x], Lisanne [1x], Mariëlle [3x], Marina [14x], Roos [3x] en Sacha [5x]

Uw verslaggever.

kijk hieronder voor de foto’s

Fotografie: Niels van Kesteren

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken