Ga naar hoofdinhoud

2016-01-23 | HVBS DS1 – Heeten DS1 | 23-19

  • DS1

In sporthal de Stormvogel moesten de dames van HVBS aantreden tegen de directe concurrent Heeten dat 1 punt meer had. De uitwedstrijd werd door de Spakenburgsen gewonnen in de allerlaatste seconde met 20-21. Natuurlijk wilde Heeten revanche. Ook HVBS wilde de negatieve reeks van 3 verloren wedstrijden eindigen en waren op en top geconcentreerd.

De hele eerste helft ging gelijk op. Beide teams stonden goed te verdedigen en gaven weinig kansen weg. Om en om werd er gescoord, waarbij enkele zeer fraaie doelpunten en de rust werd bereikt met een stand van 9-9.

De tweede helft was een ander verhaal. HVBS kwam sterk uit de kleedkamer en wist een aantal keren te scoren en met een sterk uitgevoerde 5:1 dekking Heeten het scoren te beletten.
Tussenstand 13-9. Zelfs in overtal wist HVBS de tegenstander het scoren te beletten. Gewoon goed verdedigen en zelf scoren leverde een nieuwe tussenstand van 21-15 op. In de laatste minuten werd door een tijdstraf de voorsprong een beetje kleiner, maar kwam de overwinning niet in gevaar. Met gedegen spel en een grote inzet werden de punten in Spakenburg gehouden. Eindstand 23-19.

Deze sportieve wedstrijd geeft de dames van HVBS weer zelfvertrouwen om volgende week in Soest tegen BDC een derby te spelen met kansen op een overwinning.

De doelpunten werden gemaakt door:

Annet [2x], Dominique [1x], Liandra [1x], Mariëlle [3x], Marina [12x], Roos [2x] en Sacha [2x]

Uw verslaggever

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken