Skip to content

2015-11-07 | HVBS DS1 – Gastvrij/Wijhe ’92 DS1 | 18-25

  • DS1

In sporthal de Stormvogel kwam de nummer drie van de ranglijst en titelkandidaat Gastvrij/Wijhe’ 92 DS1 op bezoek. In de vorige competitie werden er twee forse nederlagen tegen geleden dus de dames van HVBS waren gewaarschuwd.

De eerste helft ging lange tijd gelijk op tot 5-7. Door onnodig en knullig balverlies werd de bal frequent verloren en telkens wist Wijhe hun sterkste wapen, de snelle tegenaanval, uit te spelen. Hierdoor werd de rust bereikt met een onnodige achterstand van 6-12.

In de rust werd er nogmaals gehamerd op het voorkomen van balverlies en ook de verdedigende activiteiten werden nog eens duidelijk gemaakt.

De tweede helft begon goed voor HVBS. Onder aanvoering van een gedreven Marina Heinen-de Jong werd een inhaalrace ingezet wat resulteerde in een tussenstand van 12-14. Enkele tijdstraffen en even zoveel penalty’s zorgden ervoor dat de Spakenburgse amazones niet dichterbij konden komen en opnieuw tegen een grotere achterstand aankeken. Tussenstand 14-21.

Toch was het spel zeker niet slecht en werden er veel kansen gecreëerd. Matig afronden van die kansen was er mede oorzaak van dat het verschil op het bord bleef staan. De eindstand was een beetje geflatteerd maar wel terecht 18-25.

Het vertoonde spel geeft wel perspectief voor de volgende wedstrijden tegen mindere tegenstanders.

De doelpunten werden gemaakt door: Mariëlle van der Horst (1x), Sacha Roelofs (2x), Dominique Ruizendaal (2x), Lisanne van der Horst (2x) en Marina Heinen-de Jong (11x)

Als toetje na de maaltijd werd keepster Jannike van de Vuurst volledig verrast tijdens het afgroeten. Zij werd, ten overstaan van een volle sporthal, door haar vriend ten huwelijk gevraagd.

En ze zei ook nog eens JA. Dat is in ieder geval een feestje in het vooruitzicht.

Uw razende reporter.

Bekijk hieronder de foto’s

Fotografie: Niels van Kesteren

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken