Ga naar hoofdinhoud

Vier nieuwe hoofdsponsors HVBS selectie

Vier nieuwe hoofdsponsors HVBS selectie

Met ingang van dit seizoen heeft de selectie van HVBS volledig nieuwe kleding. Met een nieuw thuistenue, uittenue en trainingspak lopen de speelsters van de tweede divisionist er weer volledig netjes bij. Ook het tweede damesteam van HVBS zal zich in dezelfde kleding als het eerste damesteam presenteren.

Twee sponsoren waren in de  afgelopen seizoenen ook al sponsor van HVBS: Ad Kok Schilderwerken en Bodu Staalbouw. Zij hebben hun contract met wederom drie jaar verlengd. Nieuwe sponsoren zijn Kokall Kozijnen en Bouw en Heinen & Hopman. Ook zij tekenden een driejarig contract.

De sponsoren
Ad Kok Schilderwerken is het schilderbedrijf met vele jaren vakkennis. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ga naar adkokschilderwerken.nl voor meer informatie.

Bodu Staalbouw is door de jaren heen uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van vervaardigen, leveren en monteren van constructiewerk in staal en roestvrij staal. Ga naar bodustaalbouw.nl voor meer informatie.

Kokall Kozijnen en Bouw is een bedrijf gespecialiseerd in kozijnen en (ver)bouwwerkzaamheden in en rond het huis. Kokall geeft veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten en oplossingen, waarbij persoonlijk contact heel belangrijk is. Ga naar kokall.nl voor meer informatie.

Heinen en Hopman Engineering is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een internationale specialist in HVAC systemen, voor de maritieme en offshore markt. Voor meer informatie, zie heinenhopman.com.

Dankwoord
HVBS is heel blij met de sponsoring van de kleding door deze vier mooie bedrijven. Zowel het bestuur als Dames 1 en Dames 2 willen de bedrijven daarom hartelijk bedanken voor deze sponsoring.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken