Ga naar hoofdinhoud

Stem tussen 7 en 24 maart op HVBS

Lid van Rabobank Randmeren? Stem dan tussen 7 en 24 maart op onze club!

De Clubkas Campagne
Verenigingen spelen een belangrijke rol in de lokale samenleving. Rabobank Randmeren wil daarin een aandeel hebben. Zij organiseert daarom de Rabobank Clubkas Campagne en ondersteunt zo het verenigingsleven in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten. Onze club is één van de ruim 150 deelnemers. Onder de deelnemende clubs wordt een bedrag van € 60.000,- verdeeld.

Hoe werkt het?
Leden van Rabobank Randmeren ontvangen op 7 maart een e-mail met een inlogcode. Met deze code kunnen zij tot en met 24 maart stemmen op drie clubs. Iedere stem is geld waard. Bent u lid van Rabobank Randmeren, stem dan op onze club! En vraag familie, vrienden, buren en kennissen dit ook te doen. Kortom: we hebben iedereen nodig om een zo hoog mogelijk bedrag te verdienen.

Meer weten? www.rabo.nl/randmeren/CKC2016

Rekeninghouder is niet hetzelfde als Rabo lid. Bent u nog geen lid?
Het lidmaatschap is gratis en verplicht u tot niets. Maar het levert wel wat op. Onze leden mogen namelijk meedenken, meepraten en meebeslissen over onze koers en toekomst. Bovendien profiteert u van exclusieve ledenaanbiedingen en ontvangt u enkele keren per jaar het ledenmagazine Dichterbij met daarin veel interessante artikelen over leden, lokale projecten en opvallende gebeurtenissen in de regio.

Google “Lid worden Rabobank” voor aanmelden als lid.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken