Ga naar hoofdinhoud

Pupil van de week – Mirjam

Mirjam (15 december)

Het was weer zover, dames 1 speelde een thuiswedstrijd en dat betekent een pupil van de week! Mirjam heeft nog een zus die heel veel op haar lijk, want ze is namelijk tweeling. Daarom mocht Mirjam samen met haar zus overleggen wie pupil van de week zou worden. Ze kwamen er niet echt uit want ze wilde allebei heel erg graag. Uiteindelijk hakte Mirjam gewoon de knoop door en zei ‘ ik doe het!’ en haar zus Amber vond dat goed want die vond het stiekem best eng. Maar ook Mirjam vond het heel eng. Dominique ging haar voor de wedstrijd ophalen en ze kon bijna niet meer normaal denken, ze was zelfs een beetje misselijk. Gelukkig ging dat na een tijdje over.
Ook Mirjam kreeg het pakje aan van de pupil van de week. Mirjam kon alles goed meedoen en werd helemaal niet moe van het warm rennen, zelfs niet toen ze meedeed met sprinten. Had je de dames eens moeten zijn, die worden daar heel moe van!
Warmgooien ging top, mirjam knalde de ballen in het net en als het moest op de keepster haar handen. Keepsters Hillegonde en Jannike hadden er zere handen van! Uiteindelijk was daar het moment voor Mirjam, ze mocht samen met Dominique het eerste doelpunt maken en dat deed ze. Ze vond het heel spannend want wat als ze naast zou gooien! Dit deed ze gelukkig niet. Daarna mocht ze plaatsnemen op de volle maar oh zo gezellige bank bij dames 1 langs de lijn! Je hebt het heel goed gedaan Mirjam, kijken of je zus het straks ook zo goed doet!
Mirjam namens dames 1, bedankt dat je er was. Het was erg gezellig!

201212_pupilvdweek_mirjam

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken