Ga naar hoofdinhoud

Pupil van de week – Naomi

Zaterdag 10-11-12 was het opnieuw zover. De tweede pupil van de week mocht aantreden bij een wedstrijd van dames 1. Dit keer was Naomi Hartog uitgekozen tot pupil van de week.

Even voorstellen:
Naam: Naomi Hartog
Hoelang handbal je al: hier moest Naomi heel lang over denken, maar ze dacht 4 of 5 jaar
Favoriete positie: rechterhoek
Mooiste handbalmoment: dat ik voor het eerst scoorde!
Wat is jouw handbaldroom: dat ik een hele goede rechterhoek speler mag worden in dames 1

Naomi kwam vanwege haar eigen wedstrijd iets later. Daardoor mistte zij de teambespreking in de kleedkamer.
Dit vond ze wel jammer, maar het kon niet anders. Een deel van het warmlopen mistte ze ook maar het laatste stuk deed ze wel mee. Ze mocht samen met dames 1 ervoor zorgen dat de keepers warm genoeg waren voor de wedstrijd. Dit is natuurlijk een hele belangrijke taak want de keepers mogen geen blessures krijgen. Na het warmgooien gaven de vrouwelijke scheidsrechters aan te willen starten. Naomi mocht samen met de aanvoerdster de tegenstander groeten. Dit deed ze heel stoer en ze vond het helemaal leuk! Daar was ineens haar moment. Naomi mocht de bal uitnemen en zorgen voor het eerste doelpunt. Dat deed ze, en hoe! Ze knalde de bal zo vlak langs de keeper heen dat die zelfs omviel in het doel!
Naomi mocht plaatsnemen op de bank om dames 1 aan te moedigen en Agnes te helpen bij de puntentelling. Dit deed ze alsof ze het elke week deed!

Naomi, namens dames 1 bedankt voor de gezelligheid op bank!

20121110_pupilvdweek_naomi

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken