Ga naar hoofdinhoud

Next Level handbaldag geslaagd

Vanmiddag om 15:00 uur hebben alle HVBS jeugdleden zich verzameld op de Vinken voor onze Next Level handbaldag. Onder leiding van Ton de Groot en leden van ons Dames1 team heeft onze jeugd kennis mogen maken met de Blok-training. Ieder jeugdlid kreeg een Next-Level shirt welke allemaal gesponsord zijn door Amelius Bos van Lentink Accountants.
Om 16:00 uur ging de Bloktraining van start. 8 Teams gingen aan de slag met 8 basis- en balvaardigheden, elke 10 minuten werd er doorgewisseld.
Om 17.30 bezorgde snackbar La Plaza ons avondeten.
Om 18.15 uur begon de 1e wedstrijd van het mixtoernooi. Er werd leuk samengespeeld want samen staan we sterk.
Om 20.30 uur werd de finale gespeeld. Team Wit en Donkerblauw gingen steeds gelijk op. Omdat het ns 20 minuten gelijk stond hebben ze nog 5 minuten doorgespeeld. De eindstand werd 6-5 voor Team Donkerblauw en werd winnaar van dit toernooi. Maar zeker net zo belangrijk heeft team Geel de prijs gewonnen voor het beste samenspel.
Na de finale kregen alle leden nog een ijsje van Mink’s ijs.

We kijken terug op een geslaagd en super leuke Next-Level middag/avond. Met dank aan Ingrid de Graaf, Hennie Ruizendaal, Ton de Groot en Dames1 en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om Next-Level tot een succes te brengen.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken