Ga naar hoofdinhoud

Next Level Handbaldag 18 augustus 2017

INFORMATIE

Wij verwachten alle jeugdleden om 15.00 uur op de Vinken, natuurlijk in sportkleding en sportschoenen. Het is handig dat je onder je t-shirt een hemd aandoet want er wordt wat gewisseld met kleding. Dames 1 zal van 16.00 tot 17.30 uur de bloktraining  gaan verzorgen, en vanaf 18.15 uur zullen jullie een toernooi gaan spelen.

Wat neem je mee

– Een bidon
– Een klein tasje die duidelijk voor jou herkenbaar is want iedereen krijgt een aandenken/cadeautje
– Een goed humeur om met elkaar plezier te maken en leuk samen te werken

Eten en drinken

Voor al het eten en drinken wordt gezorgd. Een bidon meenemen is natuurlijk wel handig zodat je water kan drinken tijdens de wedstrijden.

Bloktraining

Van 16.00 uur tot 17.30 gaat Dames 1 samen met onze nieuwe Dames 1 trainer/coach een bloktraining geven.

Eten

Van 17.30 uur tot 18.15 uur gaan we eten.

Toernooi

Om 18.15 uur begint het toernooi. De nummer 1 van elke poule speelt om 20.30 uur de finale.

De teams bestaan uit 11 personen. Dat is best wel veel dus zal er veel gewisseld moeten worden. Om die reden is het handig dat 1 ouder een team gaat coachen. Is dat niet mogelijk dan moeten jullie dus zelf ervoor zorgen dat iedereen per wedstrijd gewisseld wordt.

Alle teams spelen 3 wedstrijden van 15 minuten. Kijk goed hoe laat je team de wedstrijden speelt en op welk veld.

Het team wat als 1e genoemd wordt, neemt bij het begin van de wedstrijd de bal uit. Het andere team mag een doel kiezen.

Plezier en samenwerken

Plezier hebben met elkaar en het samenwerken met je team vinden wij net zo belangrijk dan een wedstrijd winnen. Wij hebben dan ook een prijs voor het team die het beste heeft samengewerkt.

Een paar regels

Om de teams gelijkwaardig te laten spelen mag een vaste of reserve keeper tijdens de wedstrijden niet keepen. Je kunt als team dus een keeper aanwijzen voor alle wedstrijden of per wedstrijd van keeper wisselen.

Ook mogen leden niet met een ander team mee spelen. Dat kunnen we alleen toelaten als er uitval of afmeldingen zijn waardoor een team niet zou kunnen spelen.

Scheidsrechters

Een aantal meiden van onze A1 jeugd zal een wedstrijd fluiten. Dit zijn Stefanie, Naomi en Nathalie. Omdat het fluiten voor hen een leerproces is, is het heel belangrijk dat dit een plezierige ervaring wordt. Respecteer dan ook hun beslissingen.

De overige scheidsrechters zijn Denise, Annet, Marloes en Hennie.

Waar de scheidsrechters rekening mee moeten houden:

– Het team wat per wedstrijd als 1e genoemd word neemt de bal uit. Het andere team mag een doel kiezen.
– Er mogen geen vaste of reservekeepers op doel staan.
– Voor de samenwerking in een team geef je per team een cijfer van 1 t/m 10. Dit wordt genoteerd op het wedstrijdkaartje.

Wij zien jullie allemaal graag op 18 augustus 2017 om 15.00 uur.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken