Skip to content

Moedig dames 1 aan in de strijd om het kampioenschap

De competitie in de regioklasse D dames is uiterst spannend. Zaterdag 2 april is de laatste competitiedag en de handbaldames van HVBS zijn samen met het Soester Smeeing BDC koploper in deze klasse. Als beide teams zaterdag winnen, volgt een beslissingswedstrijd.

De HVBS-dames moeten dus winnen om in de race om de titel te blijven, maar dat zal niet gemakkelijk zijn. Op papier speelt HVBS dit weekend namelijk tegen een veel betere tegenstander dan Smeeing BDC.

HVBS moet zaterdag om 20.45 uur in Nieuwegein tegen Venus/Nieuwegein, de nummer vier in de regio D-klasse. Dit team kreeg in het begin van de competitie een zestal punten in mindering wegens een verkeerde opgave van het team. Het team van trainer Matthijs Heuveling zou anders de kampioenskandidaat zijn. De eerste ontmoeting met HVBS werd door Venus/Nieuwegein met een doelpunt verschil gewonnen. De verschillen zijn klein en de belangen groot, dus wordt het waarschijnlijk een echte finale
Smeeing BDC speelt zondag in Amsterdam-Noord tegen Vriendschap/TOB, dat veilig in de middenmoot staat en dit jaar aan kwaliteit heeft ingeboet.
Hoewel de overige HVBS-teams zaterdag alweer aan de veldcompetitie beginnen, hopen de HVBS-dames op heel veel toeschouwers uit Bunschoten. Er gaat een bus naar Nieuwegein om zoveel mogelijk supporters mee te kunnen nemen naar sporthal ’t Veerhuis.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken