Ga naar hoofdinhoud

Memo Digitaal Wedstrijd Formulier met antwoorden op veel gestelde vragen

Nederlands hanbal verbond 1200x1200Beste handbalvrienden,

De start van het DWF voor alle categorieën voor de tweede helft veld staat voor de deur. Komend weekend is de vuurdoop.

Hierbij nog een aantal tips om het plezierige gebruik van deze app te verhogen:

Het DWF kan nu als leidend gebruikt gaan worden. Zorg wel altijd voor een papieren formulier als back-up mocht het niet digitaal lukken. Bestraffingen en/of opmerkingen kunnen ook in het DWF gezet worden door de scheidsrechter.

Als wedstrijdsecretaris kun je ook in sportlink club de functie wedstrijdsecretaris mDWF toevoegen. Dit kan net als bijvoorbeeld de functie van penningmeester, scheidsrechter contactpersoon, wedstrijdsecretaris. Hierdoor worden alle thuiswedstrijden van jouw vereniging zichtbaar. Hier kan je  wijzigingen aanbrengen en indien nodig de standen invullen als de scheidrechter dit niet kan of heeft gedaan.
Let op: Standen invoeren/wijzigen? kan alleen op de speeldag of één dag later, daarna is dit niet meer te wijzigen door de club. Dit kan alleen via de app (beide teams moeten dan wel hun team hebben doorgestuurd via de app).

Het invoeren van een verenigingsofficial kan alleen via de app op de speeldag zelf ingevoerd worden. Op korte termijn kan de club de officials via sportlink club invoeren, waardoor te fluiten wedstrijden gelijk zichtbaar zijn in de app.

Zodra de scheidsrechter de stand heeft ingevuld, krijgen alle betrokkenen een bericht hiervan.

Mocht het niet lukken met de app, log dan uit en log opnieuw in. Dan wordt alles ververst en is het ‘probleem’ meestal opgelost.

De bovengenoemde informatie is te vinden in handleidingen voor clubs en officials

http://www.handbal.nl/nieuws/11/competitie/invoering-digitale-wedstrijdformulier-2e-helft-veld-/

Mocht je toch nog dringende vragen hebben, dan kan je in het weekend altijd ons competitie noodnummer bellen. Wij zitten met een team van medewerkers klaar om jullie vragen te beantwoorden via 026-7071434.

Maandag tot en met vrijdag zijn de vragen weer van harte welkom via onze servicedesk op telefoonnummer026-7071420 of via onze servicedesk.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken