Ga naar hoofdinhoud

Ledenstop HVBS 2017/2018

Beste Leden, ouders van Leden en toekomstige leden.

Door de enorme bekendheid en succes rondom het NL dames Handbal zijn ook wij enorm gegroeid.

Afgelopen seizoen 2016/2017 hebben ruim 50 nieuwe leden zich gemeld bij HVBS.

Door het gebrek aan ruimte, zaalhuur, trainers en coaches kunnen we momenteel niet verder groeien.

Onze huidige teams zijn behoorlijk gevuld met 11 en soms zelfs 12 leden per team.

We zitten echt VOL !! Alleen de E en F jeugd bied nog mogelijkheid om in te stromen.

Leeftijdscatagorie geboren in of na 2007.

Geheel tegen ons gevoel en enthousiasme voor Handbal in, hebben we nu moeten besluiten om per direct een Ledenstop te moeten invoeren. Alle leden die zich na de laatste training van seizoen 2016/2017 hebben gemeld zullen wij helaas op een wachtlijst moeten vermelden.

Onze zorgen omtrent ernstig tekort aan zaalhuur hebben we ook bij Burgemeester en Wethouders van Gemeente Bunschoten aangekaart, maar kunnen niet op korte termijn opgelost worden. Dit is de belangrijkste reden geweest om tot dit besluit te komen.

Besloten is om een wachtlijst op te stellen en wanneer er ruimte is binnen een passend team,  contact te zoeken met nieuwe leden om een kans te bieden en te gaan starten.

De vraag om nieuwe leden alvast mee te laten trainen vinden wij geen goed idee, omdat er al een groot aantal leden per team aanwezig zijn. Wij willen wel dat huidige leden voldoende aandacht krijgen en met plezier kunnen trainen/handballen.

Wij hopen dat jullie ons besluit respecteren en handhaven, en aankomend seizoen 2017/2018 tot een succesvol seizoen te maken met elkaar.

Met vriendelijke handbalgroet,

Bestuur  HVBS

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken