Ga naar hoofdinhoud

Kleurwedstrijd voor kinderen

Kleurwedstrijd voor kinderen

Hé kunstenaar!
Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan en de opening van ons mooie clubgebouw organiseren we een kleurwedstrijd voor jullie.

Kleur de kleurplaat zo mooi en kleurrijk mogelijk in, en wie weet win jij een toffe prijs!

Je kunt de kleurplaat inleveren tot en met maandag 13 mei bij ons nieuwe clubgebouw op De Vinken of op Feike Asmastraat 2.

Op zaterdagmiddag 18 mei hebben we de prijsuitreiking

[Download hier de kleurplaat]

Win jij de handbalspellencup en/of de cupcakecup?

Ga jij de strijd aan om de handbalspellencup te winnen? Doe mee op zaterdag 18 mei met het handbalspellencircuit!
Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen deze middag. De middag start om 14:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Trek wat sportiefs aan, neem je handbal mee en ga ervoor!
Het handbalspellencircuit is voor de teams F t/m C.

Er vallen deze middag nog meer prijzen te winnen, want je kunt ook meedoen met de CUPCAKECUP! Voordat je naar het spellencircuit komt bak je met je vriendje/vriendinnetje 6 cupcakes. Deze versier je naar het thema van ons 50-jarig bestaan. Een professionele jury zal de cupcakes beoordelen op smaak en versiering. Succes!

Meedoen!
Wil je meedoen aan de handbalspellencup en/of aan de cupcakecup? Geef je op via jubileum@hvbs.nl. Geef de activiteit(en) door waar aan je mee wil doen, je naam en het team waarin je speelt. Neem je een vriendje of vriendinnetje mee? Dan ook graag zijn/haar naam en leeftijd.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken