Skip to content

Jeugdkamp 2015

Handbal kamp 2015.

Woensdagochtend 6 mei om kwart voor 9 waren de C2, D1 en D2 meiden en kampleiding bestaande uit Jannike, Jacqueline, Margriet, Roelanda, Zoya, Sandra, Denise, Esther, Annet, Daphne en Gerda klaar voor vertrek. We gingen eindelijk op handbal kamp en wat waren we enthousiast. De fietstocht naar Ermelo verliep heel goed. We hadden lekker de wind mee en waren eerder dan verwacht bij bosbad Putten! Bij bosbad Putten voegde de meiden uit de E1 en E2 zich bij ons, want zij mochten met de auto. We hebben heerlijk gezwommen, zelfs buiten, en zijn om 16.00 uur het zwembad weer uitgegaan. Na nog een klein half uurtje fietsen, nog even traditioneel verkeerd gefietst, kwamen we aan bij het kamp huis ‘Fijn-oord’ waar de heerlijke gebakken kibbeling, gesponsord door Bram van Diermen en gebakken door Erika en Zeger, al klaar was. Gauw de bedden verdeeld en aan tafel. ’S avonds hebben we geknutseld met Denise. Minimalistisch schilderen, we hebben weer ontdekt dat we heel wat Vincent van Gogh’s bezitten op de handbal club. Na het knutselen was het tijd voor levend bingo. Jacqueline, die de nummertjes opnoemde, trakteerde ons ook nog op een beatbox sessie. De Bingo leverde voor heel wat meiden corvee op, omdat in alle haast de schoenen -die uit moesten bij het binnengaan van de slaapkamers- aan werden gehouden. Na het levend bingo werd er nog een film gekeken, koekjes gegeten, gesponserd door Jan Koelewijn en werden er feestjes gebouwd op de kamers. Uiteindelijk gingen de meiden op bed liggen, en maar zeggen dat ze eigenlijk helemaal niet moe zijn, maar wel binnen 5 minuten knock out liggen.

De volgende morgen waren ze zo voorbereid op een wekdienst met potten en pannen dat ze allemaal wakker waren geworden door de biologische klok en dus een aantal van de leiding wakker gingen maken! Helemaal wakker werden ze door de ochtend gymnastiek. Na de ochtend gymnastiek en het ontbijt, met de bollen gesponserd door Theo vd Vuurst was het tijd voor levend stratego. De vlag werd overal verstopt, behalve op de plekken waar het wél mocht. Het leverde nog wat hilarische val partijen op in het bos en wat kapotte broeken door de prikkelbosjes.
’S Middags hadden we spelletjesmiddag. Het was heerlijk weer en iedereen had er zin in. Een toernooi met de spellen matbal, lijnbal en softbal. De winnaar van het toernooi was het team onder leiding van Zoya, bestaande uit Sanne, Tooske, Stefanie, Isa Blom, Maud, Tessa en Amber de Vries. Daarna werd druk geoefend voor de bonte avond gepresenteerd door het komische duo Hekkie en Mekkie.
De jury bestond uit de trainer/coach van de dames Fried Strik, speelster uit recreanten Esther van den Hoogen en de voorzitter Zeger de Graaf.
Er waren 10 optreden en alle 10 super leuk, maar er waren maar drie prijzen te verdelen.
De derde prijs was voor de C2 die een perfecte dans hadden ingestudeerd op het lied We’re all in this together van High School Musical.
De tweede prijs was voor Isa Horden en Kayla ter Maten, die dansten op ‘klaar voor de start’.
De eerste prijs was voor Estelle van Diermen. Zij zong ‘Als jij maar van mij houdt’ a capella van Jada Borsato. Na deze leuke avond werd er weer rondgehangen op de kamers en was er na 1 uur op de kamer niks, behalve gesnurk, te horen op de kamers.

Vrijdagochtend was het alweer de laatste ochtend. Nadat iedereen was gewekt door middel van pannen was het na het ontbijt tijd om alles op te ruimen. De tassen werden ingepakt en de kamers werden schoongemaakt. Het was om 10 uur weer tijd om naar huis te gaan. Iedereen is veilig thuisgekomen, ondanks dat 2 zieken ons eerder hadden verlaten. Het was weer een geweldig handbal kamp en het weer zat ons heerlijk mee! We kijken nu alweer uit naar volgend jaar. Bedankt voor jullie gezelligheid en tot de volgende keer!!

Groetjes,
de kampleiding.

p.s foto’s volgen nog

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Rs0JOnTTQhU”]
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken