Ga naar hoofdinhoud

HVBS verlengt contract met trainer Bessel Grift

Bessel Grift blijft ook het komende seizoen hoofdtrainer van HVBS. De oefenmeester uit Amersfoort heeft zijn ja-woord gegeven om minimaal aan te blijven tot de zomer van 2023.

Ambitie
Zowel het bestuur als de technische commissie van HVBS zijn erg blij met het aanblijven van Bessel Grift. Ondanks de interesse van andere verenigingen wil Bessel samen bouwen aan de ambities van HVBS. Belangrijk onderdeel van deze ambitie is de opmars van HVBS DS1. HVBS DS1 is momenteel koploper in de hoofdklasse C en wilt binnen afzienbare tijd een stabiele tweede-divisionist zijn. Met herkenbaar spel wilt HVBS haar eigen talenten ontwikkelen om ook in de toekomst mee te kunnen op dit niveau. Bessel heeft laten zien zeer goed te passen bij deze ambitie en hierdoor was er van alle kanten een goed gevoel om samen door te gaan. Wij denken met elkaar de ontwikkeling van de laatste anderhalf jaar door te kunnen zetten en onze ambities nog verder waar te kunnen maken.

Assistent-trainers
In het kielzog van Bessel Grift blijft assistent-trainer Joop van den Enden aan HVBS verbonden tot minimaal medio 2023. Joop is in het najaar van 2020 gestart bij HVBS ter ondersteuning van Bessel en de vereniging HVBS is zeer content met zijn werkzaamheden. Joop is een echt handbaldier, wat blijkt uit het feit dat hij sinds kort ook het wedstrijdsecretariaat voor zijn rekening neemt binnen de vereniging. Wij zijn daarom zeer content dat ook Joop behouden blijft voor zowel HVBS DS1 als onze vereniging in het geheel.

Sinds dit seizoen heeft Bessel Grift naast de ondersteuning van Joop van den Enden ook assistentie op de trainingen van John van Gulik. John is een bekende in de handbalwereld en was samen met Bessel Grift gedurende enkele jaren de hoofdtrainer van HV Eemland, waarbij onder andere gespeeld werd in de eerste divisie van het mannenhandbal. Hoewel John eigenlijk zich meer wilde richten op het kijken van handbal bij zijn zoons Johnny en Jeffrey, begon hij het actief zijn binnen het handbal te missen en is zodoende Bessel gaan ondersteunen op de trainingen. Aankomend seizoen zal de samenwerking tussen Bessel, Joop en John verder uitgebreid worden en zodoende zal ook John officieel assistent-trainer zijn van HVBS DS1. Wij zijn als handbalvereniging zeer blij met de toevoeging van John aan onze staf en hopen dat hij nog meer van zijn handbalkennis over kan brengen op onze speelsters.

Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met Bessel, Joop en John!

Bestuur HVBS

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken