Ga naar hoofdinhoud

HVBS krijgt nieuwe Tchouk gesponsord

emoraSinds de eerste binnentraining in sporthal de Kuil is de vereniging in het bezit van een Tchouk toestel, ook wel baltrampoline genoemd.
Dit toestel is aangeboden / gesponsord door EMORA school of Teammanagement www.emora.nl  (Jos en Paula Grob, ouders van Sam Grob E1).
Het idee voor deze sponsoring is tot stand gekomen, nadat Jos en Paula een demonstratie / training hadden gezien bij een andere vereniging. Jos en Paula waren van mening dat dit toestel kan bijdragen aan het succes van de hele vereniging, en vinden het leuk dat in principe elk team er iets aan heeft.

De Tchouk is één van de meest effectieve trainingshulpmiddelen. Door de trampoline-functie van de tchouk kan een speler trainen op werpen, vangen en op het anticiperen en reageren op onverwachte ballen. De tchouk is ideaal voor zoveel mogelijk balcontacten. Meerdere spelers kunnen er tegelijkertijd mee trainen. De trainer kan eventueel achter het toestel gaan staan om op het moment dat de bal het elastiek raakt een extra beweging te maken om zo voor een verrassende wending te zorgen. Het ingooien kan gevolgd worden door het hoog verwerken van de bal, om zodoende wedstrijdsituaties na te bootsen en te trainen.

De vereniging is erg blij met deze aanwinst, en bedank hierbij dan ook Jos en Paula Grob voor deze bijdrage.

Onderstaande enkele foto’s

tchouk_001  tchouk_002

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken