Ga naar hoofdinhoud

HVBS-dames komen (doel)punt tekort

Het is de handbalvrouwen van HVBS niet gelukt om een beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de regioklasse D af te dwingen. HVBS speelde zaterdag tegen Venus/Nieuwegein 2 gelijk (22-22). Mede-koploper Smeeing BDC won van Vriendschap/TOB en werd kampioen. Desondanks kunnen de Bunschotense dames terug kijken op een geslaagd seizoen.
Van te voren was bekend dat het niet gemakkelijk zou worden om te winnen van de reserves van Venus/Nieuwegein. In de eerste ontmoeting was het verschil ook al minimaal. Toen won het team van voormalig HVBS-er Matthijs Heuveling met 22-23.
Er was een bus geregeld om zoveel mogelijk toeschouwers naar Nieuwegein mee te nemen. Die zagen een gelijkopgaande wedstrijd. Met de rust stond het 11-12 en dus was alles nog mogelijk. In de tweede helft verloor HVBS enigszins de controle over de wedstrijd en de thuisclub stond twee minuten voor het einde van de wedstrijd met drie doelpunten voor. De HVBS-dames wisten in een uiterst spannende slotfase terug te komen en bijna de wedstrijd winnend af te sluiten. Vlak voor tijd werd echter een grote kans gemist. Hierdoor liepen de Bunschotense handbalvrouwen een beslissingswedstrijd en de titel mis.
Desondanks was trainer/coach Aart Souverein, die na een jaar al weer afscheid neemt, na afloop trots op het team en zag de tweede plaats als een prachtig resultaat.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken