Ga naar hoofdinhoud

Handbalheren dieper in de degradatiezorgen

Het is de Fulmen Fidelitas/HVBS-combinatie niet gelukt om het jaar 2010 nog enigszins positief af te sluiten, aangezien de degradatiezorgen zijn toegenomen na het verlies zaterdag tegen de directe concurrent Celeritas. FF/BS begint het nieuwe jaar op de laatste plaats in de hoofdklasse A met een achterstand van vier punten.
De Bunschotense handballers maakten het zichzelf in Bunnik weer onnodig moeilijk. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar FF/BS vergat deze in voldoende mate om te zetten in doelpunten. Hierdoor kreeg FF/BS geen grip op de wedstrijd.
Na de eerste helft was het 10-6 voor Celeritas. In het begin van de tweede helft kenden de Bunschotense bezoekers een goede fase, waarin de kansen wel werden benut. FF/BS wist zelfs op 10-11 te komen, maar zag de thuisclub daarna toch weer het heft in handen nemen. De wedstrijd eindigde in 25-21.

De HVBS-dames kwamen vanwege de slechte weersomstandigheden niet in actie. Tegenstander VZV 2 uit ’t Veld moest namelijk helemaal uit de kop van Noord-Holland komen.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken