Skip to content

Grote clubactie 2017

HVBS GROTE CLUBACTIE 2017-2018
Zaterdag 16 september start de landelijke Grote Clubactie voor het seizoen 2017-2018. Ook HVBS is hierin deelnemer.

Aan de HVBS jeugdleden wordt een verkoopboekje verstrekt waarin de lotenkopers wordt gevraagd zijn of haar banknummer in te vullen inclusief een éénmalige machtiging. De lotenkopers ontvangen hun lotnummers in de bankafschrijving en bij een prijs ontvangen zij automatisch bericht. Een groot voordeel is dat HVBS jeugdleden niet met contant geld langs de deur en familieleden hoeft te sturen.

Aan seniorleden worden loten ter verkoop verstrekt. Op aanvraag kan ook een verkoopboekje worden gebruikt. HVBS hoopt dat ieder lid weer zijn best gaat doen om zoveel mogelijk loten te verkopen a € 3,00 per stuk. Dit is in het belang van jouw club. Op die manier kan HVBS weer leuke dingen organiseren of nieuw materiaal aanschaffen.

Het afgelopen seizoen werd het jeugdkamp, het Sinterklaasfeest, het jeugdtoernooi en het schoolhandbaltoernooi hieruit ondersteund. Er werden minidoeltjes, kabouterballen, ballenpompjes, trainingshoepels, horden, pionnen, 2 reaction belts en vrijwilligerskleding aangeschaft. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, 50% korting bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Ook ontvang je € 10 shoptegoed bij Sportboxx.com. Zie de omslagen van de verkoopboekjes.

HVBS beloont zijn 3 beste lotenverkopers met een 1e, 2e en 3e prijs van respectievelijk € 25, € 20 en € 15. Laten we er met zijn allen weer een geslaagde actie van maken.

 

 

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken