Ga naar hoofdinhoud

Foto’s Nationale Handbaldag en Wedstrijd NL handbalteam en verslagen van Amber, Maura en Aquila

Hallo allemaal,

Ik ben Amber de Graaf, ik ben 11 jaar en ik mag een stukje schrijven van de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk dat was in Den Bosch.

Zaterdagmiddag gingen we verzamelen om 12:45 uur bij de kuil en iedereen kreeg een oranje lintje en moest zijn HVBS shirt aan doen zodat Angela Malestein dan ons zou herkennen. Daarna stapten we de bus in en gingen we met 2 bussen vol naar de wedstrijd toe. Toen we daar aankwamen zagen we het Oostenrijkse-team al uit de bus stappen.
Toen liepen we verder naar een groot plein en daar stonden allemaal handbalspelletjes en een springkussen en er stonden zelf de handballers waar je een handtekening en een foto aan kon vragen. Er was ook een klein handbalveldje waar de meeste gingen handballen en toen we een paar spelletjes hadden gedaan gingen we naar binnen daar kon je een foto met het Nederlandse handbalteam maken (niet echt natuurlijk) want je kon er zelf bij zitten. Toen gingen we verder en gingen we richting het zaaltje en daar stonden allemaal bankjes en daar gingen we de wedstrijd kijken op een groot scherm, naast dat zaaltje zat de echte wedstrijdzaal waar ze moesten spelen.
Tijdens de pauze stond Nederland voor en kon je wat drinken pakken, een zakje chips en we gingen ook nog even naar de wedstrijdzaal, daar stond de mascotte van Nederland en gingen we daarmee op de foto. Uiteindelijk had Nederland gewonnen met 35-22.
Na de wedstrijd kregen we allemaal een lekker ijsje en gingen we wachten tot Angela Malestein kwam.  Ja hoor daar kwam ze! We gingen met haar op de foto en kregen ook haar handtekening.
Toen gingen we nog even terug naar de wedstrijdzaal en daar kon je nog met meer handballers op de foto en kregen we ook een handtekening. We maakten zelfs een foto met de keeper Tess Wester!
Daarna gingen we richting de bus en reden we terug naar de kuil. Bij de Kuil kregen we lekker een patatje met nog wat drinken! Daarna ging iedereen naar huis.
Het was super leuk. Het was een geslaagde dag!!!


Hoi allemaal.

Wij willen jullie even een verhaaltje over zaterdag.

We verzamelden bij de kuil en toen iedereen er was gingen we met 2 bussen naar Den Bosch. De busreis was heel gezellig en de tijd vloog voorbij. Toen we aankwamen waren er allemaal activiteiten te doen zoals: springkussens, op de foto met het Nederlands elftal [greenscreen], je kon opmeten hoe hard je schoot, wedstrijdje handballen, er was een DJ en je kon ook leuke spulletjes kopen. Een paar meiden van het elftal kwamen ook nog even naar buiten en iedereen kon een foto met ze maken of een handtekening krijgen. En na al die activiteiten gingen we naar binnen. maar voordat we naar binnen gingen kregen we nog een tasje met wat eten en drinken erin. En toen gingen we in de zaal naast de hal zitten waar de wedstrijd gespeeld werd en die gingen we live meekijken op een scherm. Het is 35-22 geworden.
Na de wedstrijd kwam Angela Malestein naar de zaal waar wij zaten en mocht iedereen een handtekening en een foto met haar. Het was super leuk om haar te ontmoeten. Daarna gingen we weer met de bussen terug. Eenmaal terug kregen we nog een lekker patatje bij de kuil en iedereen vond het een geslaagde dag!

Groetjes Maura en Aquila

Bekijk hier de foto’s van de Nationale Handbaldag en Wedstrijd NL handbalteam.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken