Ga naar hoofdinhoud

VAN DEN HOOGEN ENGINEERING Pinkstertoernooi 2023

Tweede Pinksterdag, 29 mei, is het weer zo ver! Dan organiseert handbalvereniging HVBS weer haar jaarlijkse toernooi voor vrienden en familie. Iedereen kan meedoen, want handbal kan ook prima worden beoefend door mensen die de sport niet elke week spelen!
Het Pinkstertoernooi betekent een gezellige dag sportief bezig zijn met familie, vrienden, kennissen of collega’s. Het toernooi wordt ook dit jaar weer gesponsord door Van den Hoogen Engineering!
De sfeer op deze dag staat voorop. Naast de wedstrijden kan er namelijk van een hapje en een drankje op het gezellige terras naast de velden genoten worden. Een team bestaat uit minimaal zeven spelers/speelsters. En om alles wel een beetje eerlijk te houden, mogen per team maximaal 3 actieve NHV-leden in het veld. Ook moeten er altijd minimaal drie vrouwen in het veld meespelen. Deelname is toegestaan vanaf 14 jaar. Natuurlijk geldt ook bij HVBS de regel van NIX18!

Inschrijven kan tot 17 mei via pinkstertoernooi@hvbs.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per team en kan op de dag zelf betaald worden.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken