Skip to content

Koopman Brandpreventie Schoolhandbaltoernooi 2024

De Wegwijzer grote winnaar bij Koopman Brandpreventie Schoolhandbaltoernooi 2024

Afgelopen zaterdag, 13 januari stond het jaarlijkse Koopman Brandpreventie Schoolhandbaltoernooi voor de groepen 8 van de basisscholen weer op de agenda.
In sporthal de Kuil werd er om 9.00u in de ochtend gestart met de wedstrijden van de meiden. Na de spannende en felle wedstrijden tijdens de poulefase werden er twee halve finales gespeeld. De Wegwijzer wist met 4-1 van De Ark te winnen en plaatste zich als eerste finalist. De Vlucht plaatste zich als 2e finalist nadat ze met 2-1 van Het Sterrenlicht wisten te winnen.
De finale werd door De Wegwijzer met 2-0 gewonnen. De fairplayprijs werd gewonnen door ’t Kruisrak.
Begin van de middag mochten ook de jongens strijden voor de felbegeerde wisselbeker. Het ging er bij vlagen zeer fanatiek en soms hard aan toe en de halvr finales werden een ware thriller.
De Calvijnschool wist als titelverdediger zich als eerste in de finale te plaatsen na 2-1 winst op De Vlucht. De Wegwijzer had een verlenging nodig om uiteindelijk met 1-0 van De Ark te winnen. De finale werd met 1-0 gewonnen door De Wegwijzer.
|Hiermee hebben de jongens en de meiden van De Wegwijzer zich geplaatst voor de regiofinales medio mei, waarin ze met andere scholen uit de regio gaan strijden om een plaats op het NK schoolhandbal in juni.
De fairplayprijs werd gewonnen door de jongens van ’t Talent.
HVBS kijkt terug op een gezellig en geslaagd toernooi die door de vele vrijwilligers, Koopman Brandpreventie en sporthalbar de Kuil mogelijk gemaakt werden.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken