Skip to content

HVBS BVF toernooi 2016

Op maandag 16 mei is het weer zover. Dan organiseert handbalvereniging HVBS weer haar jaarlijkse Buurt-, Vrienden- en Familiehandbaltoernooi, ook wel het Pinkstertoernooi genoemd. Handbal is een dynamische sport, die ook prima door mannen en vrouwen die deze sport niet beoefenen gespeeld kan worden. Dit toernooi betekend een gezellige dag sportief bezig zijn met familie, vrienden, kennissen of collegae.

De sfeer op deze familiedag staat voorop. Naast de wedstrijden kan er namelijk van een hapje en een drankje op het uitgebreide terras naast de velden genoten worden. Een team bestaat uit minimaal zeven spelers/speelsters. In een team mogen maximaal 2 nhv leden in het veld. Er moeten altijd minimaal drie vrouwen in het veld meespelen.

Inschrijven kan tot 9 mei via bvftoernooi@hvbs.nl . Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team en kan op de dag zelf betaald worden.

Ook de jeugd heeft die dag weer een eigen toernooi. De leeftijd is t/m 14 jaar. Het inschrijfgeld van 10 euro met het briefje met de teamnaam en de namen vd spelers kan je weer inleveren op huijgenlaan 1.

HVBS-BVF-2016-poster-algemeen-002

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken