Skip to content

Mix Jeugd Handbal Toernooi

2016-08-11-uitnodiging-mix-jeugd-handbal-toernooi

EEN GEZELLIGE START VAN HET NIEUWE HANDBALSEIZOEN MET HET MIX JEUGD HANDBAL TOERNOOI

Beste ouders en jeugdleden van HVBS,

Op donderdag 25 augustus 2016 van 17.00 tot ongeveer 20.00 uur organiseert HVBS voor alle jeugdleden (E t/m A) een mix jeugd handbal toernooi.
Wij zullen zelf de mix teams gaan samenstellen. Er zullen lijsten hangen met de samenstelling van de teams, de tijden van de wedstrijden en welke wedstrijd je moet fluiten. We streven ernaar dat van ieder HVBS team 1 speelster in een mix team vertegenwoordigd is. De mix teams zullen uit ongeveer 8 speelsters bestaan. Je bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het wisselen in je team.

En daar komt de twist: De vaste en reservekeepers mogen niet op doel staan!! Je kiest als team dus zelf wie er keeper wordt. Dat kan natuurlijk ook per wedstrijd een ander zijn. Deze regel hebben we natuurlijk bedacht om ieder team gelijke kansen te geven. En natuurlijk zal het ook hilarische beelden geven, want keepen is nog niet zo makkelijk!!

DATUM:  25 augustus 2016
AANWEZIG: 16:45
MEENEMEN:
 Een goed humeur.
 Team spirit.
 En natuurlijk sportkleding, graag een wit en zwart T-shirt meenemen.
SCHEIDSRECHTERS:
De A jeugd zullen deze wedstrijden gaan fluiten. Zo wordt het een toernooi voor en door de jeugd. Dit is voor jullie een leuke en ontspannende manier om je kennis te toetsen en ervaring op te doen in het fluiten van wedstrijden. Laten we de beslissingen van onze aspirant scheidsrechters dan ook wel respecteren zodat het voor hen ook een positieve ervaring kan worden.
AFMELDEN:
Het toernooi vind plaats op een trainingsavond. Mocht je toch niet kunnen komen dan kan je je afmelden via een mail naar: hennie.ruizendaal@gmail.com
Geef alleen even je naam op en het HVBS team waarin je speelt.

Voor een hapje en een drankje word gezorgd. We gaan er vooral een gezellig toernooi van maken waar het samenspel in je team voorop staat.

WE ZIEN JULLIE GRAAG OP  DONDERDAG 25 AUGUSTUS 2016

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken