Skip to content

Handbal Clinic | 16 mei 2014

bert_bouwerBert Bouwer
Een icoon van de handbalsport verzorgt een clinic op 16 mei 2014 om 19.00 uur voor de kinderen die zich hebben opgegeven voor de HVBS sleep-over. De meeste bekendheid verwierf de Utrechter waarschijnlijk als grondlegger van de Meiden met een Missie in de jaren negentig. Meer dan 400 interlands leidde hij als vrouwenbondscoach van Oranje. Hoogtepunten waren vier WK’s (waarvan een voor Japan) en twee EK’s . Tussen het tijdperk Nederland en Japan werkte Bouwer ook nog drie jaar voor de Deense topclub GOG Gudme. Bert Bouwer is momenteel directeur van NLcoach (www.nlcoach.nl) en de coach van de scheidsrechters voor de KNVB.

De clinic is gesponsord door Jos Grob (vader jeugdlid). Jos is werkzaam bij Emora. Hieronder kunt u lezen wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

emoraEMORA School of Teammanagement
EMORA School of Teammanagement maakt zich sterk voor krachtig teamleiderschap. Hedendaagse teammanagers verbinden, toerusten en uitdagen: dat is onze ambitie. Wat ons inspireert zijn teams die door Balanced Leadership en Action Learning betekenisvol samenwerken en tot buitengewone prestaties komen. Bij EMORA krijgen teammanagers handvatten aangereikt om dat samen met hun team voor elkaar te krijgen. Theorie en praktijk lopen naadloos in elkaar over, waardoor deelnemers de leerstof direct kunnen toepassen op de werkplek.
www.emora.nl

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken