Ga naar hoofdinhoud

2016-12-10 | Nieuwe HVBS F-Jeugd speelt hun 1e toernooi in Almere

HVBS is voor het eerst sinds hun 42 jarige bestaan van start gegaan met F-jeugd (6 tot 8 jarigen) en daar is HVBS erg trots op.

Zaterdag 10 december 2016 hebben zij hun 1e toernooi gespeeld. Dat was natuurlijk best wel spannend allemaal. Maar onze nieuwe jeugdleden vonden het allemaal geweldig en kregen na afloop allemaal een beker mee naar huis. Het volgende toernooi staat gepland voor januari 2017 bij Handbal vereniging Westsite in Amsterdam. Daarna volgt in februari een toernooi bij HV Kras in Volendam.

Heek Schoenen heeft met enthousiasme aangeboden om onze F-jeugd te sponsoren, hij is dan ook team sponsor geworden van de F-jeugd. HVBS is zeer blij met deze lokale jeugd sponsor.  

Deze nieuwe leeftijdscategorie traint elke week en speelt per handbalseizoen een aantal toernooien. Nieuwe leden, zowel jongens als meisjes, zijn natuurlijk altijd welkom om onze vereniging te komen versterken.

Bekijk hier de foto’s

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken