Ga naar hoofdinhoud

E1 Kampioen

HVBS E1 gemakkelijk kampioen!

Op zaterdag 23 april, de SUPER-SATURDAY bij HVBS, werd er een wedstrijd gespeeld door HVBS E1 tegen Shot ‘73. De meiden hadden het hele seizoen al laten zien dat ze de koploperspositie verdienen, ze hadden nog geen enkele wedstrijd verloren en wonnen soms wel met meer dan 15 punten verschil. Toch maakte alle aandacht dat deze wedstrijd spannend was voor de meiden van de E1. Ze waren zenuwachtig en de hartjes klopten in hun keel. Nu moesten ze het laten zien aan een volle tribune met trouwe HVBS supporters.

De wedstrijd begon een klein beetje moeizaam. De meiden konden elkaar in het veld nog niet zo goed vinden en hadden last van de zenuwen. Na een paar goede en snelle aanvallen kregen ze vertrouwen in elkaar. Zo vlogen de doelpunten om de oren van de keeper van Shot ‘73. Na de rust gingen de meiden van HVBS E1 door met scoren. De zenuwen waren nergens meer te bekennen. Ze lieten prachtig samenspel zien en mooie breaks. Ook vandaag lieten ze wederom zien dat ze het kampioenschap verdienen en sloten de wedstrijd af met 24-5. Een super prestatie!

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/jHrAXuuMf4TpaeqF6″ number-photos=”999″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”120″] Link naar: Google album

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken