Skip to content

De HVBS club kledinglijn

Beste leden en ouders van leden,
Het is zover. De HVBS ledenshop is online. Wij presenteren onze Club Kledinglijn. Deze lijn is tot stand gekomen in samenwerking met Hummel en  Sportsfactory, Langestraat 30 in Nijkerk. De Club Kledinglijn is met zorg samengesteld met allerlei bruikbare artikelen voor al onze leden.

HET DOEL VAN DE HVBS CLUB KLEDINGLIJN
HVBS vormt door middel van deze Club Kledinglijn als vereniging een eenheid, zowel binnen als buiten de vereniging. Hierdoor kan HVBS zich op een professionele manier naar buiten toe presenteren, wat ook onze sponsoren weer ten goede kan komen.

SPORTSFACTORY IN NIJKERK – HVBS CLUB HOOFDLEVERANCIER
Sportsfactory, Langestraat 30 in Nijkerk is onze Club hoofdleverancier voor ons HVBS Club tenue en aanvullende kledinglijn.

ALS JE EEN ARTIKEL VAN ONZE HVBS CLUB KLEDINGLIJN KOOPT:
Geeft Sportsfactory 10% korting op de Hummel verkoopprijs.

Bovendien worden alle tops gratis voorzien van het HVBS clublogo.

Het artikel kan naar eigen wens, tegen een meerprijs, bedrukt worden met je vaste nummer en/of je naam.

6% van het aankoopbedrag van de gekochte artikelen van de HVBS Club kledinglijn wordt door Sportsfactory afgedragen aan HVBS. Hiermee sponsor je dus ook je vereniging nog!

Verder geeft Sportsfactory in Nijkerk ook nog 10% korting aan HVBS leden op alle andere sportartikelen die je in de winkel koopt.

Als je een bestelling plaatst in de ledenshop, komt deze binnen bij Hummel/ Deventrade B.V. Onder normale omstandigheden levert Deventrade de bestelling binnen 2 werkdagen bij de sportspeciaalzaak af. Waarna het indien gewenst nog moet worden bedrukt.

Veel plezier met het bekijken van de HVBS Club kledinglijn!

Namens het bestuur van HVBS

Kijk in de ledenshop

naar-de-webshop-button

 

Link: http://clubs.deventrade.com/nl/hvbs/

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken