Ga naar hoofdinhoud

DC2: wedstrijdverslag 20-09-2014

HVBS C2 – Nijenrodes C2

Eerste helft:

We begonnen in de verdediging, Nijenrodes zette een aanval op. Deze mislukte. Bij de volgende aanval onderschepte onze rechterhoek de bal en liep een break. Ze maakte ons eerste doelpunt, het was dus nu 1-0 in het voordeel van HVBS. Nijenrodes mocht weer aanvallen. De bal werd weer onderschept door onze rechterhoek maar kon de bal niet afmaken. We zetten weer een aanval op, deze begint goed. Uiteindelijk breekt onze rechter opbouwster er doorheen en scoort. Het is dus nu 2-0 voor HVBS.

Nijenrodes zette weer een aanval op maar deze bal werd door de keepster van HVBS tegen gehouden. Wij gingen weer de aanval in en waren goed bezig. Onze rechterhoek zette een wissel in en vanuit deze wissel werd door de rechterhoek gescoord. Voor Nijenrodes wil het maar niet lukken om te scoren. Weer werd de bal onderschept. Onze cirkelloopster loopt een break en zij zet een mooi doelpunt, het is dus nu 4-0 voor HVBS. Snel daarna werd het 5-0, 6-0, 7-0, 8-0, 9-0, 10-0 en bij de rust staat het 11-0.

Tweede helft:

We begonnen weer. Dit keer mochten wij beginnen met aanvallen. Onze rechterhoek maakte meteen een doelpunt, we staan nu 12-0 voor. De twee goals die volgen worden allebei gezet door de linkeropbouwster dus is het nu 14-0 in ons voordeel. Nu mag de tegen partij weer. Ze gooien op de keeper dus hij wordt gehouden. Nu mogen wij weer aanvallen. In deze aanval word er gescoord door onze rechterhoek, dus nu staat het 15-0 voor ons. De volgende aanval scoort de midden opbouwster, we staan 16-0 voor.

Nijenrodes zet dit keer een goede aanval neer en scoort. Het staat nu 16-1.

Na 15 minuten in de tweede helft gespeeld te hebben word de 19-1 gescoord. De volgende aanval word gescoord door een wissel met de linkeropbouw. Het staat dus nu 20-1 voor HVBS. Het volgende doelpunt word gescoord door de midden opbouwster. Het staat nu 21-1 in ons voordeel. Als we weer aan de bal zijn scoren we de 22-1.

Nijenrodes zet een aanval in en zij scoren. Het staat nu 22-2.

De 23-2 word gezet door onze linker opbouwster. Na 23 minuten in de tweede helft stonden we voor met 26-2. Er is dan ook gescoord door beide opbouwsters en de cirkel.

Er word gefloten, de wedstrijd is afgelopen. We hebben de wedstrijd gewonnen met 26-2. We hebben een leuke sportieve wedstrijd gespeeld.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken