Ga naar hoofdinhoud

B1 Kampioen

HVBS B1 is de terechte kampioen!

Het was SUPER-SATURDAY op 23 april bij HVBS en ook HVBS B1 had haar kampioenswedstrijd. Na al een dag vol overwinningen in Sporthal de Stormvogel is HVBS B1 erop gebrand om de punten in Spakenburg te houden en ongeslagen kampioen te worden. De tegenstander Havas B1 had de vorige wedstrijd erg lastig gemaakt voor HVBS en dus zal HVBS vol aan de bak moeten om de overwinning te behalen.

Zodra het fluitsignaal klonk stond HVBS B1 op scherp. Met navolging van de duidelijke afspraken liet de ploeg in de eerste helft mooie aanvallen zien, die de groei van dit seizoen bevestigen. Vanaf elke positie werd gescoord en daarmee liet HVBS B1 zien dat het een echt team is. Met een goede redding van de keepster, waar een break uit volgde, liet HVBS B1 zien hoe handbal eruit hoort te zien in de B-jeugd.

Het goede spel werd beloond in de rust met complimenten vanaf de zijlijn. De meiden van HVBS wisten wel dat de wedstrijd nog niet gespeeld was en ook Havas B1 was zich hiervan bewust en liet  zich niet zomaar kennen. Aan het begin van de tweede helft wist HVBS B1 op voorsprong te komen, al duurde dat niet voor lang. Scherpte in de verdediging was er even wat minder en in de aanval lieten de meiden een paar kansen liggen. Havas B1 wist hier gebruik van te maken en bracht een gelijke stand op het scorebord. HVBS B1 wist dat ze de speltactiek moest veranderen om weer op voorsprong te komen. Ze lieten dit zien door met meer overtuiging te handballen dan de tegenstander en zo wist HVBS B1 de wedstrijd af te sluiten met een welverdiende 21-17. Zij mogen zich aansluiten bij de E1 & C1 en zo laten de meiden van HVBS B1 zien dat ook zij kampioenwaardig zijn!

Check voor foto’s van deze SUPER-SATURDAY bij HVBS onze website: www.hvbs.nl

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken