Ga naar hoofdinhoud

Stem op de Rabo Randmeren Clubkas Campagne 2016

rabobank-randmeren-clubkas-campagne
In maart a.s. doet HVBS weer mee aan de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne. In 2015 heeft HVBS voor zijn clubkas een cheque van € 480 ontvangen. Graag willen wij dat bedrag dit jaar evenaren en dus opnieuw aan de Clubkas Campagne deelnemen. De Rabobank stelt hiervoor het verhoogde budget van € 60.000 ter beschikking aan zijn leden die hun stem op hun favoriete club kunnen uitbrengen. Te verdelen over zo ‘n 150 verenigingen en stichtingen. Van 7 tot 25 maart kunnen Rabo leden op hun drie favoriete club of vereniging stemmen.

HVBS vraagt daar nu al aandacht voor. Kijk of je mag stemmen. Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Dat is niet hetzelfde als rekeninghouders. Dat heb ikzelf vorig jaar ondervonden en heb me toen per omgaande aangemeld als lid. Dat werkte snel en ik kon toen alsnog stemmen. Op HVBS natuurlijk.

Lidmaatschap
‘Lid worden van mijn bank? Maar ik ben toch al klant?’

Als klant bent u waarschijnlijk al tevreden over ons. Toch willen wij meer: een wederzijdse betrokkenheid die verder gaat dan een puur zakelijke relatie. Spreekt die gedachte u aan, word dan lid. De Rabobank heeft namelijk geen aandeelhouders maar leden.

Wat levert het lidmaatschap op?
Als lid kunt u gebruikmaken van de speciale ledenaanbiedingen. In Dichterbij, het ledenblad van de Rabobank dat vier keer per jaar uitkomt, vindt u hierover meer informatie.

Lid worden?
Laat uw stem horen en profiteer van de aanbiedingen.
Leden zijn loyale en betrokken klanten die door hun lidmaatschap hun verbondenheid met de bank laten zien. Vanwege die verbondenheid kunnen de leden als geen ander meedenken over het beleid en de dienstverlening van de Rabobank.
Ook u kunt lid worden. Het lidmaatschap is gratis en verplicht u tot niets. Maar het levert wel wat op. Onze leden mogen namelijk meedenken, meepraten en meebeslissen over onze koers en toekomst. Bovendien profiteert u van exclusieve ledenaanbiedingen en ontvangt u enkele keren per jaar het ledenmagazine Dichterbij met daarin veel interessante artikelen over leden, lokale projecten en opvallende gebeurtenissen in de regio

Google “Lid worden Rabobank” voor aanmelden als lid.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken