Ga naar hoofdinhoud

Aangepaste coronaregels

Vanaf woensdag 26 januari 2022 laat de overheid weer sportwedstrijden toe. Het NHV heeft daarom besloten dat vanaf heden ook weer competitiewedstrijden opgestart worden. De eerste wedstrijden staan al gepland voor deze week. Publiek is hierbij tot 22:00 weer welkom. Check de Handbal app voor de wedstrijden die gepland staan dit weekend.
Wel heeft het NHV bepaald dat wedstrijden die gepland staan tot en met 30 januari, éénmalig nog uitgesteld mogen worden. Wilt jouw team aanstaand weekend geen wedstrijd spelen? Geef dit dan via de trainer/coach door aan het bestuur via het e-mailadres wedstrijdsecretariaat@hvbs.nl, uiterlijk donderdag om 15:00 uur.
In verband met alle maatregelen en de sluitingstijd van 22:00 uur, worden wellicht in de aankomende weken een aantal wedstrijden verplaatst qua aanvangstijd en/of locatie. Houd hiervoor goed de NHV en onze website in de gaten. Wedstrijdwijzigingen worden uiteraard ook doorgegeven aan de trainers/coaches.
Tot slot: Het bestuur van HVBS is enorm blij dat onze teams weer wedstrijden mogen spelen! We kijken hier enorm naar uit en zien de speelsters en supporters graag heel snel weer in de sportzalen!
Met vriendelijke groet,
Bestuur HVBS
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken