Ga naar hoofdinhoud

28 mei BVF-handbaltoernooi: inschrijving is open

Maandag 28 mei organiseert handbalvereniging HVBS weer haar jaarlijkse Buurt-, Vrienden- en Familiehandbaltoernooi, ook wel het Pinkstertoernooi genoemd. Teams kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor dit toernooi.
Handbal is een dynamische sport, die ook prima door mannen en vrouwen die deze sport niet beoefenen gespeeld kan worden. Dit toernooi staat voor een gezellige dag sportief bezig zijn met bekenden.
Op de drie handbalvelden van HVBS spelen namelijk teams bestaande uit vrienden, kennissen, collegae of familieleden een toernooi, waarbij sportiviteit en plezier hoog in het vaandel staan. Uiteraard staat er voor het winnende team een mooie trofee gereed, maar de sfeer staat voorop. Naast de wedstrijden kan er namelijk van een hapje en een drankje op het ruime terras naast de velden genoten worden.

Een team bestaat uit minimaal zeven spelers/speelsters, maar om de fair play te verhogen mag een team slechts twee spelend leden (lid van een handbalvereniging) in de gelederen hebben. Tevens moeten er altijd minimaal drie vrouwen in het veld meespelen.

Inschrijven kan nog tot 20 mei via het e-mailadres toernooi@hvbs.nl. Het inschrijfgeld is 15 euro per team.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken